Miért van az, hogy válogatás nélkül mindenkit lezsidóznak aki vagyonosabb (gazdag) és/vagy cége (i) van (nak)?
"Egyébként a keresztes háborúk is micsoda önzetlen értékrendből indult..."
A kedvencem az volt mikor küldjünk a halálba több tízezer gyereket a kereszténység nevében.
A Biblia mese és nem kell szó szerint venni. Teli van emberek szubjektív véleményével. Arra kell csak figyelni, ami a lényege és sajnos az egyház is sokszor semmibe vette. Szeresd a másikat. Tudj megbocsájtani.
Tudom nehéz ebben a világban. De ártatlanokat gyűlölni a faja miatt, hőbőrögni, mert nekünk valami nem jó, undorító.
Azért mert egyesek képtelenek felfogni, hogy tisztességesen is lehet vagyonra szert tenni.
Amúgy meg kétféle zsidó van: az egyik, aki vallásilag/genetikailag zsidó, a másik pedig az, aki úgy viselkedik (a jól ismert lop-csal-hazudik trió).
Kuczugos agymosás, források hitelességének ellenőrzése nulla, tanulmányok elhanyagolása, pszichológiai okok, stb.
Kiváló példa erre a 64 %-os, akinek törikönyv szerintem nem sűrűn volt még a kezében. Elnézést, nem szoktam személyeskedni, de ez most valahogy kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!