Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy válogatás...

Miért van az, hogy válogatás nélkül mindenkit lezsidóznak aki vagyonosabb (gazdag) és/vagy cége (i) van (nak)?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 12:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Egyébként a keresztes háborúk is micsoda önzetlen értékrendből indult..."

A kedvencem az volt mikor küldjünk a halálba több tízezer gyereket a kereszténység nevében.

2011. aug. 25. 13:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Egyébként a biblia érdekes olvasmány! Tele van árulással hazudozással ármánykodással a 10 parancsolat mindegyikét megszegik benne. Persze ezt csak akkor tudhatod ha az ember mást is kinyitott, mint a Képes Biblia Gyerekeknek című könyvet...
2011. aug. 25. 13:31
 23/25 anonim ***** válasza:

A Biblia mese és nem kell szó szerint venni. Teli van emberek szubjektív véleményével. Arra kell csak figyelni, ami a lényege és sajnos az egyház is sokszor semmibe vette. Szeresd a másikat. Tudj megbocsájtani.

Tudom nehéz ebben a világban. De ártatlanokat gyűlölni a faja miatt, hőbőrögni, mert nekünk valami nem jó, undorító.

2011. aug. 25. 16:27
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért mert egyesek képtelenek felfogni, hogy tisztességesen is lehet vagyonra szert tenni.

Amúgy meg kétféle zsidó van: az egyik, aki vallásilag/genetikailag zsidó, a másik pedig az, aki úgy viselkedik (a jól ismert lop-csal-hazudik trió).

2011. aug. 25. 18:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Kuczugos agymosás, források hitelességének ellenőrzése nulla, tanulmányok elhanyagolása, pszichológiai okok, stb.

Kiváló példa erre a 64 %-os, akinek törikönyv szerintem nem sűrűn volt még a kezében. Elnézést, nem szoktam személyeskedni, de ez most valahogy kijött.

2011. aug. 25. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!