Miért van az, hogy válogatás nélkül mindenkit lezsidóznak aki vagyonosabb (gazdag) és/vagy cége (i) van (nak)?
"És ez is igaz. Mi vagyunk felháborodva, hogy régen megvagyonosodtak mikor mi kényszerítettük rájuk, hogy pénzel foglalkozzanak."
Nem kellett azokat kényszeríteni, máshol is azt csinálták, mint amit nálunk.
Itt egyszerűen volt két értékrend, a zsidó és a keresztény. Az egyik kimondta, hogy másokat át kell verned, belőlük kell megélned és megvagyonosodnod, a másik pedig becsületre nevelte az embert és tisztességre.
"A legtöbb ember önző, cseszik rá a másikra, csak saját magával foglalkozik, nem érdekli a másik szenvedése, bajai, sőt néhányan még direkt kötekedni is szeretnek a másikkal, mert attól érzik jól magukat."
Tehát a keresztény ember nem ilyen. Tehát már vallás függő és nem személyiség.
"Mindenki az anyagiakat hajszolja, a másikban egy eszközt lát, amivel boldoggá teheti magát, ha pedig nem, akkor egyszerűen kidobja a szemétbe és semmi bűntudata nincs miatta. "
És erre a keresztény egyház a legjobb példa. Ami a legjobban ki lehetett akadni az a búcsúcédula volt. GOndolom te is tanultad, hogy régen hogyan dőzsőltek, és miképpen szórták a pénzt. Ha meg kezdet fogyni valami módon beszedték az emberektől. Közben rákényszerítették a vallást, ezzel kvázi mégtöbbet tudjanak keresni. Közben üldözték azokat aki nem követte őket és eretneknek bélyegezték.
"Itt egyszerűen volt két értékrend, a zsidó és a keresztény. Az egyik kimondta, hogy másokat át kell verned, belőlük kell megélned és megvagyonosodnod, a másik pedig becsületre nevelte az embert és tisztességre."
Egyik kutya másik eb. Mind a kettőt a pénz érdekelte csak nálunk a kereszténységet tanítják, így láthatuk azok mennyire szeretik a vagyont és mennyire ragaszkodtak a hatalomhoz.
"Egyik kutya másik eb. Mind a kettőt a pénz érdekelte csak nálunk a kereszténységet tanítják, így láthatuk azok mennyire szeretik a vagyont és mennyire ragaszkodtak a hatalomhoz."
Akkor szerintem olvasd el a Újszövetséget majd utána olvasd el az Ószövetséget és a Talmudot. Ha nem látsz a két értékrend között semmiféle különbséget, akkor sajnállak téged.
"Akkor szerintem olvasd el a Újszövetséget majd utána olvasd el az Ószövetséget és a Talmudot. Ha nem látsz a két értékrend között semmiféle különbséget, akkor sajnállak téged."
Szerintem itt senki sem olvasta a Talmudot és te se... Azt sem tudod mi van benne. (Én tudom egyébként, nem olvastam de megkérdeztem egy rabbit...)
"Egyébként nem igazán vettem észre, hogy megyek az utcán és mindenki a magyar gazdag zsidókról beszélne úton-útfélen, sőt az átlagember inkább kerülni szeretné a zsidókról való társalgást, mert kényelmetlen neki a belénevelt hollókauszt-bűntudat miatt.
Szóval szerintem paranoiás vagy."
Te pontosan annak a paranoiának a megtestesítője vagy ;).
Senki se rosszabb az miatt kert más a vallása. Csak belső tulajdonság miatt lehet valakit megvetni. Persze vannak olyanok akik azt gondolják a másik rosszabb mert nem szeretem a vallását. Mikor jutunk el arra a szintre, hogy nem vallás és bőrszín alapján ítéljük meg az embereket?
És mindig azzal jönnek, hogy ez az agymosás eredménye. Miért az mi, hogy a zsidók a szemetek a k*rva anyukat nekik, utáld.
Gyűlölni valakit a nélkül, ohgy ismerem csak a primitív emberek szoktak. VAgy akkor ott van azt iszlám. Rühelni kellene az iszlámot mert nőket köveznek meg, ölnek meg és robbangatnak? Nem. Azt kell utálni aki ezt teszi. Lehet az keresztény, zsidó, muszlim.
"Itt egyszerűen volt két értékrend, a zsidó és a keresztény. Az egyik kimondta, hogy másokat át kell verned, belőlük kell megélned és megvagyonosodnod, a másik pedig becsületre nevelte az embert és tisztességre."
Ez hülyeség honnan veszed? Egyébként a keresztes háborúk is micsoda önzetlen értékrendből indult...
"Akkor szerintem olvasd el a Újszövetséget"
JA abban lehet az áll SZERES MINDENKIT (ezek szerint sokan ezt nem tartják be) és légy TISZTESSÉGES. De erre mondják vizet iszik bort prédikál. Mindenki tudja milyen volt a kereszténység a középkorban. Csak a vagyon érdekelte az egyházat aki pedig nem velük volt és ebben gátolta őket az meg kell ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!