Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon a kisebbség zaklatja a többséget?

Figyelt kérdés
Az ember nem mer elmenni egy kisebbség lakta utcán mert belekötnek. De ha a kisebbség megy a többség közé ott is kötekednek mindenkivel.
2011. aug. 24. 14:41
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
79%
Ez azért lehetséges mert a liberális felfogás az egyet jelent a bűnözők védelmével. Na meg arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyire túlzásba viszik az emberi jogokat. Ha elfingod valaki mellett magad, annak is sérül valamiféle mondvacsinált joga.
2011. aug. 25. 11:05
 42/52 anonim ***** válasza:
Fura dolog, hogy a kisebbségnek nincs kisebbségi érzése a többség között.
2011. aug. 29. 11:38
 43/52 GereZsolt ***** válasza:
67%

Mert nincs retorzió. Egy gyors pld. szűkebb pátriárkámból:

Közismert cigány-maffiozó, ( 33 ezres város) fekete A8-asával általában 170 km/h-val száguldozik a felezővonalon. 4 fős fehér család szabályosan közlekedik, bodzaszedő elgázolja a családi autót! Anyuka azonnal szörnyethalt, 2 gyerek életveszélyes állapotban, apa úgyszintén. Nemszületetthiába lebragyízik a kiérkező rendőrökkel majd közli, hogy a 18 éves barátnője vezetett, miközben 30 szemtanú látta az ellenkezőjét. A rendőröket lefizetik vagy megfenyegetik. Ennyi.Köszönjük elvtársak!

2011. aug. 29. 19:29
 44/52 Sz1u ***** válasza:

19:29

Linket légyszi!

2011. aug. 30. 02:33
 45/52 GereZsolt ***** válasza:
43%

[link]

Felhívom figyelmed, hogy a kommentelés lehetőségét a polkorrektség jegyében megvonták,

[link]

egy nyúlfarknyi hír, nem több.....

Egyébként tévedtem mert a bodzaszedők nem Audival voltak hanem egy X6-os népautóval.

2011. aug. 30. 08:27
 46/52 Sz1u ***** válasza:

08:27 GereZsolt!

!Nemszületetthiába lebragyízik a kiérkező rendőrökkel majd közli, hogy a 18 éves barátnője vezetett, miközben 30 szemtanú látta az ellenkezőjét. A rendőröket lefizetik vagy megfenyegetik."

Nos én az erre az állításra mutató linkre lennék kiváncsi. Az, hogy történt baleset az minden bizonnyal tény. Sajnos előfordulnak!

Engem a többi része érdekelne: pl. a "lebratyizás", "lefizette", "megfenyegette"... hiteles info (link) nélkül Te is beláthatod, hogy ez csak egy blöff.

2011. aug. 30. 11:31
 47/52 GereZsolt ***** válasza:
43%

Szerinted miért tiltották le a kommenteket? Egyébként pedig leszarom mit ír a "net", én ott élek, beszélgetek emberekkel nem "csetelek", ismerem a szomszédjaimat, mellesleg egy edzőterembe jártam ezekkel a nemhiábaszületettekkel.

Gondolkozz is egy kicsit, rakd össze a darabkákat, ne a "neten" olvasd el mi a véleményed hanem legyen önálló gondolatod is.

2011. aug. 30. 12:15
 48/52 GereZsolt ***** válasza:
43%
Egyébként meghatároznád a "hiteles link" fogalmát?
2011. aug. 30. 12:18
 49/52 Sz1u ***** válasza:
44%

12:15

Értem. Tehát nincs link. Ismét egy újabb urban legend. Te is csak azt akarod kihallani a hírekből, amit el akarsz hinni (lásd pl.: West Balkan esete).

"Szerinted miért tiltották le a kommenteket?"

Mert nem úgy történt, ahogy a szóbeszéd tartja. A bodzaszedő mennyivel nagyobb ember, mint mondjuk Stohl? Ezen utóbbi mégsem tudta eltussolni a balesetét! Egy ordaskancigány meg igen? Ugyan már...

Sajnos nem tudtam a neten elolvasni a véleményemet (pfff...), mivel nem adtál meg semmilyen kézzelfogható forrást.

Az önálló gondolatom pedig az, hogy elfogult vagy. Nagyon!

2011. aug. 30. 16:21
 50/52 Sz1u ***** válasza:
44%

12:18

"Egyébként meghatároznád a "hiteles link" fogalmát?"

Nem tudom meghatározni, vagy nem akarom, teljesen mindegy. Két linkkel támasztottad alá a baleset tényét, amit Te is (mivel erre hivatkoztál) és én is elfogadok hiteles linknek.

Ismét csak visszatérve Stohl balesetére: ő is megpróbálta elhitetni, hogy nem ő vezetett. Tele is volt vele az összes újság. No, egy ilyen kis icipici újságcikket linkelj nekem, ami a igazolja a Te állításodat.

Addig az általad fenntebb leírtak mind hazugság, gyűlöletkeltés.

2011. aug. 30. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!