Miért van az, hogy Magyarországon a kisebbség zaklatja a többséget?
Mert nincs retorzió. Egy gyors pld. szűkebb pátriárkámból:
Közismert cigány-maffiozó, ( 33 ezres város) fekete A8-asával általában 170 km/h-val száguldozik a felezővonalon. 4 fős fehér család szabályosan közlekedik, bodzaszedő elgázolja a családi autót! Anyuka azonnal szörnyethalt, 2 gyerek életveszélyes állapotban, apa úgyszintén. Nemszületetthiába lebragyízik a kiérkező rendőrökkel majd közli, hogy a 18 éves barátnője vezetett, miközben 30 szemtanú látta az ellenkezőjét. A rendőröket lefizetik vagy megfenyegetik. Ennyi.Köszönjük elvtársak!
08:27 GereZsolt!
!Nemszületetthiába lebragyízik a kiérkező rendőrökkel majd közli, hogy a 18 éves barátnője vezetett, miközben 30 szemtanú látta az ellenkezőjét. A rendőröket lefizetik vagy megfenyegetik."
Nos én az erre az állításra mutató linkre lennék kiváncsi. Az, hogy történt baleset az minden bizonnyal tény. Sajnos előfordulnak!
Engem a többi része érdekelne: pl. a "lebratyizás", "lefizette", "megfenyegette"... hiteles info (link) nélkül Te is beláthatod, hogy ez csak egy blöff.
Szerinted miért tiltották le a kommenteket? Egyébként pedig leszarom mit ír a "net", én ott élek, beszélgetek emberekkel nem "csetelek", ismerem a szomszédjaimat, mellesleg egy edzőterembe jártam ezekkel a nemhiábaszületettekkel.
Gondolkozz is egy kicsit, rakd össze a darabkákat, ne a "neten" olvasd el mi a véleményed hanem legyen önálló gondolatod is.
12:15
Értem. Tehát nincs link. Ismét egy újabb urban legend. Te is csak azt akarod kihallani a hírekből, amit el akarsz hinni (lásd pl.: West Balkan esete).
"Szerinted miért tiltották le a kommenteket?"
Mert nem úgy történt, ahogy a szóbeszéd tartja. A bodzaszedő mennyivel nagyobb ember, mint mondjuk Stohl? Ezen utóbbi mégsem tudta eltussolni a balesetét! Egy ordaskancigány meg igen? Ugyan már...
Sajnos nem tudtam a neten elolvasni a véleményemet (pfff...), mivel nem adtál meg semmilyen kézzelfogható forrást.
Az önálló gondolatom pedig az, hogy elfogult vagy. Nagyon!
12:18
"Egyébként meghatároznád a "hiteles link" fogalmát?"
Nem tudom meghatározni, vagy nem akarom, teljesen mindegy. Két linkkel támasztottad alá a baleset tényét, amit Te is (mivel erre hivatkoztál) és én is elfogadok hiteles linknek.
Ismét csak visszatérve Stohl balesetére: ő is megpróbálta elhitetni, hogy nem ő vezetett. Tele is volt vele az összes újság. No, egy ilyen kis icipici újságcikket linkelj nekem, ami a igazolja a Te állításodat.
Addig az általad fenntebb leírtak mind hazugság, gyűlöletkeltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!