Miért van az, hogy Magyarországon a kisebbség zaklatja a többséget?
17:50es
Tudod azt te is,hogy a cigányok mindenkibe belekötnek.Függetlenül attól,hogy nézel ki vagy milyen a ruházatod.
Egyébként nem járok hungarista cuccokba ha erre gondolsz.
64/F
Üdv Kolopele.
Magyarok közt is előfordul bűnözés,de nem olyan arányban mint köztetek. A magyarok 0,01%-a se üll börtönbe de a cigányok 50%-a igen.
Sz1u válasza:
"Rohadt érdekes, hogy mindig ugyanazokba (ill. a hasonló felfogásúakba) kötnek bele a kisebbségiek."
Te is a Rózsadombon élsz? Nézz szét kicsit Borsod, vagy éppen Hajdú-Bihar megyében! Ezeken a helyeken nem válogatnak! De nem csak itt van ez...
"Lehet, nem úgy közelítek feléjük, hogy én mekkora magyar vagyok?"
Azon magyarok, akiket megvernek, kirabolnak, leszúrnak 98%-ban nem úgy közelítenek feléjük, hogy mekkora magyarok. Szerinted azon 70-80-90 éves nénik és bácsik is nagymagyarkodnak, akiket leszúrnak 500Ft-ért?
"Talán emberszámba veszem őket?"
A fentebb említett 98% is emberszámba veszi/venné őket, de hiába...
19:33 Kérdező!
"Tudod azt te is,hogy a cigányok mindenkibe belekötnek. Függetlenül attól,hogy nézel ki vagy milyen a ruházatod."
Nem, nem tudom. Lehet szerencsém van, vagy pedig olyan a hozzá(juk)állásom. Nem feltétlen a ruházat lehet számukra irritáló, hanem pl. a viselkedésed, tekinteted...stb.
"Egyébként nem járok hungarista cuccokba ha erre gondolsz."
Megfordult a fejemben.
20:34 Sonata90!
"Te is a Rózsadombon élsz?"
Én nem, mert Te igen? :)
"Nézz szét kicsit Borsod, vagy éppen Hajdú-Bihar megyében! Ezeken a helyeken nem válogatnak! De nem csak itt van ez..."
Nem kell szétnéznem azokon a helyeken (pl. azért sem mert ismerem), mivel felénk is vannak bőven: Békés, Doboz, Elek, Sarkad, Kevermes, Nagykamarás...stb...stb...
Mint írtam, a munkám során több cigánykocsmába is járok és még soha sehol sem volt semmilyen attrocitásom velük.
"Azon magyarok, akiket megvernek, kirabolnak, leszúrnak 98%-ban nem úgy közelítenek feléjük, hogy mekkora magyarok. Szerinted azon 70-80-90 éves nénik és bácsik is nagymagyarkodnak, akiket leszúrnak 500Ft-ért?"
Sajnos előfordulnak ilyen esetek is. A szegénység, az elnyomottság nagy úr ám! (persze ez nem mentség az emberölésre, az ilyen rohadjon is a börtönben).
Viszont előfordult az is közelmúltban, hogy ártatlan(!) cigányokat (köztük gyereket is) lövöldöztek halomra. Azon miért nem lovagoltok? Vagy szintén a közelmúltból, hogy egy MAGYAR és egy cigány karöltve gyilkolászta az embereket és ásták el a kertjükben (Öcsödön)...
"""Vagy szintén a közelmúltból, hogy egy MAGYAR és egy cigány karöltve gyilkolászta az embereket és ásták el a kertjükben (Öcsödön)..."""
Ilyenné válik az a magyar aki cigánnyal barátkozik.
23:36 Kérdező!
"Ilyenné válik az a magyar aki cigánnyal barátkozik."
Lehet nézni erről az oldalról is, meg arról is. Ugye? Tetszik a csípőből kimagyarázásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!