Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon a kisebbség zaklatja a többséget?

Figyelt kérdés
Az ember nem mer elmenni egy kisebbség lakta utcán mert belekötnek. De ha a kisebbség megy a többség közé ott is kötekednek mindenkivel.
2011. aug. 24. 14:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
26%
Azért ha mindent ami a bűnözéshez sorolható büntetne a jobbik, sokatok lenne gondban közületek is. Az ember ellenes bűncselekmény a legszigorúbb büntetést érdemli, ahogy a vagyon ellen bűncselekmény is. De vegyél még mást is számításba. Sorolok párat: Illegális szoftverhasználat, illegális operációs rendszer, másolt filmek, zenék otthoni használata, számla nem adása, számla nem kérése, "majd megegyezünk, ha számla nélkül kéred, olcsóbban megcsinálom", és még sorolhatnám. Ezek mind bűncselekmények, amik rengeteg pénzzel károsítják meg a Magyar államot, csak sokak szerint ezek nem bűncselekmények, pedig nagyon is azok. Adócsalások kicsiben és nagyban. Ha már a jobbik fellépne a bűncselekmények ellen, ezeket is számításba kellene venni.
2011. aug. 24. 19:18
 32/52 A kérdező kommentje:

17:50es

Tudod azt te is,hogy a cigányok mindenkibe belekötnek.Függetlenül attól,hogy nézel ki vagy milyen a ruházatod.

Egyébként nem járok hungarista cuccokba ha erre gondolsz.

64/F

2011. aug. 24. 19:33
 33/52 A kérdező kommentje:

Üdv Kolopele.

Magyarok közt is előfordul bűnözés,de nem olyan arányban mint köztetek. A magyarok 0,01%-a se üll börtönbe de a cigányok 50%-a igen.

2011. aug. 24. 19:39
 34/52 anonim ***** válasza:
19%
"Magyarok közt is előfordul bűnözés,de nem olyan arányban mint köztetek" Már megbocsáss, de remélem hogy ezt csak elírtad, mivel én nem vagyok cigány. Ha nem, akkor viszont csak egy sima kis provokátor vagy, akinek direkt az volt a célja hogy agressziót keltsen az emberek között, ahogy Sz1u is írta.
2011. aug. 24. 20:15
 35/52 anonim ***** válasza:
89%

Sz1u válasza:

"Rohadt érdekes, hogy mindig ugyanazokba (ill. a hasonló felfogásúakba) kötnek bele a kisebbségiek."

Te is a Rózsadombon élsz? Nézz szét kicsit Borsod, vagy éppen Hajdú-Bihar megyében! Ezeken a helyeken nem válogatnak! De nem csak itt van ez...

"Lehet, nem úgy közelítek feléjük, hogy én mekkora magyar vagyok?"

Azon magyarok, akiket megvernek, kirabolnak, leszúrnak 98%-ban nem úgy közelítenek feléjük, hogy mekkora magyarok. Szerinted azon 70-80-90 éves nénik és bácsik is nagymagyarkodnak, akiket leszúrnak 500Ft-ért?

"Talán emberszámba veszem őket?"

A fentebb említett 98% is emberszámba veszi/venné őket, de hiába...

2011. aug. 24. 20:34
 36/52 Sz1u ***** válasza:
4%

19:33 Kérdező!

"Tudod azt te is,hogy a cigányok mindenkibe belekötnek. Függetlenül attól,hogy nézel ki vagy milyen a ruházatod."

Nem, nem tudom. Lehet szerencsém van, vagy pedig olyan a hozzá(juk)állásom. Nem feltétlen a ruházat lehet számukra irritáló, hanem pl. a viselkedésed, tekinteted...stb.

"Egyébként nem járok hungarista cuccokba ha erre gondolsz."

Megfordult a fejemben.

2011. aug. 24. 23:04
 37/52 Sz1u ***** válasza:
0%

20:34 Sonata90!

"Te is a Rózsadombon élsz?"

Én nem, mert Te igen? :)

"Nézz szét kicsit Borsod, vagy éppen Hajdú-Bihar megyében! Ezeken a helyeken nem válogatnak! De nem csak itt van ez..."

Nem kell szétnéznem azokon a helyeken (pl. azért sem mert ismerem), mivel felénk is vannak bőven: Békés, Doboz, Elek, Sarkad, Kevermes, Nagykamarás...stb...stb...

Mint írtam, a munkám során több cigánykocsmába is járok és még soha sehol sem volt semmilyen attrocitásom velük.

"Azon magyarok, akiket megvernek, kirabolnak, leszúrnak 98%-ban nem úgy közelítenek feléjük, hogy mekkora magyarok. Szerinted azon 70-80-90 éves nénik és bácsik is nagymagyarkodnak, akiket leszúrnak 500Ft-ért?"

Sajnos előfordulnak ilyen esetek is. A szegénység, az elnyomottság nagy úr ám! (persze ez nem mentség az emberölésre, az ilyen rohadjon is a börtönben).

Viszont előfordult az is közelmúltban, hogy ártatlan(!) cigányokat (köztük gyereket is) lövöldöztek halomra. Azon miért nem lovagoltok? Vagy szintén a közelmúltból, hogy egy MAGYAR és egy cigány karöltve gyilkolászta az embereket és ásták el a kertjükben (Öcsödön)...

2011. aug. 24. 23:20
 38/52 A kérdező kommentje:

"""Vagy szintén a közelmúltból, hogy egy MAGYAR és egy cigány karöltve gyilkolászta az embereket és ásták el a kertjükben (Öcsödön)..."""

Ilyenné válik az a magyar aki cigánnyal barátkozik.

2011. aug. 24. 23:26
 39/52 anonim ***** válasza:
16%
Sz1u! Békés, Sarkad, de még mennyi! A munka mellett asztaliteniszezek is versenyszerűen, ezért ezeken a helyeken elég sokat vagyok, de érdekes módon a legutóbb is csak egy jót beszélgettem egy kisebb csoporttal, miközben a túloldalon két részeg nem roma borogatta fel a kukákat fényes nappal. Kérdező, ha véletlenül már elfelejtetted azóta, nem vagyok roma! Csak mióta a jobbik ennyire ráment a cigány gyűlöletre, azóta ezt szajkózza mindenki. Nem azt mondom, hogy nincs közöttük elvetemült gyilkos, mert igenis van, nem is egy, de Móron kik mészároltak szimpla kedvtelésből? És akiket Sz1u is felsorolt, azokról miért nincs egy szó sem? Tudom a választ: Mert cigányok, dögöljenek meg mind. Túl nagy az általánosítás, az itt a gond. És ez nagyban köszönhető a jobbik gyűlöletkeltésének.
2011. aug. 25. 00:05
 40/52 Sz1u ***** válasza:
5%

23:36 Kérdező!

"Ilyenné válik az a magyar aki cigánnyal barátkozik."

Lehet nézni erről az oldalról is, meg arról is. Ugye? Tetszik a csípőből kimagyarázásod...

2011. aug. 25. 00:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!