Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon a kisebbség zaklatja a többséget?

Figyelt kérdés
Az ember nem mer elmenni egy kisebbség lakta utcán mert belekötnek. De ha a kisebbség megy a többség közé ott is kötekednek mindenkivel.
2011. aug. 24. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
81%
Na, drága, ha 100 %-on vagy az életben, mi a fenét keresel itt? Máshol kekeckedj
2011. aug. 24. 16:59
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
mi a fontosabb az életben? a pénz, meg azt hogy minél több ember nyomorát szarjuk le és csak olyan barátaink legyenek akiket megvettünk, vagy éljünk szerényebb körülmények között, de igaz barátaink legyenek, és legyünk segítőkészek?
2011. aug. 24. 17:00
 23/52 anonim ***** válasza:
33%
Ebből is látszik hogy semmit nem tudsz rólam. Vagyis azt hiszed hogy igen. Bár szerinted gondolom mindenki aki jól él az pénzen veszi a barátait meg nem érdeklik más emberek. Akkor maradj ebben a fals tudatodban. Az meg szerintem nincs kiírva a szabályzatban hogy csak jobbikosok meg szegények írhatnak.
2011. aug. 24. 17:11
 24/52 anonim ***** válasza:
67%

itt két fajta ember ír, akinek igaza van, meg akinek nem,

ha valakinek igaza van, azt a többiek felszavazzák, akinek nincs, azt leszavazzák, amúgy a jobbikról csak annyit, hogy nem azért szavazunk rájuk, mert húúú de jó istenkirály magyar mozgalom, hanem azért, mert a többi párt elásta magát a magyarellenes politikával, és mivel a magyarok még többen vannak az országban, többen lesznek akik egyetértenek velem

2011. aug. 24. 17:16
 25/52 Problem2 ***** válasza:
54%
Az utolsó válaszoló teljesen kifejtette a véleményemet és remélem az összes jobbikos véleményét is.Azok szavaznak a mszp-re,lmp-re,fideszre (habár a fidesznél szerintem csak megtévesztés van ,sok olyan embert ismerek akik rájuk szavaztak ,és őket nem mondanám buta embernek...) ,de a másik baloldali pártra a buták,megvezethető emberek szavaznak ,vagy az igazi magyar ellenesek akiknek nem érdekük az ország föllendítése.
2011. aug. 24. 17:21
 26/52 anonim ***** válasza:
10%
"itt két fajta ember ír, akinek igaza van, meg akinek nem," És ezt te fogod majd eldönteni. És még én vagyok nagyképű. A jobbikra azért szavaznak sokan, mert sajnos a magyar ember szeret gyűlölködni, mindig másban keresni a saját maga tehetetlenségének az okát, és most ezek éppen a cigányok. Hát akkor lovagoljuk meg a cigány gyűlölet témát, kicsit zsidózzunk is, és a 8 általánost sem végzett, rossz körülmények közül kikeveredő fiatalok számára jelentsünk alternatívát. Ők ezt persze el is hiszik, és nem az ország gazdasága lesz számukra a központi téma, hanem a cigány, a zsidó, és az idegengyűlölet. Szerintem vetekedtek a néhai führer-rel.
2011. aug. 24. 17:33
 27/52 Problem2 ***** válasza:
100%

kolopele hát te nagyon hülye vagy barátom.Ki az a hülye aki csak azért szavazz egy pártra mert gyűlöletet kelt.Ha annyira gyűlöletet keltené a Jobbik ,akkor nem csak a zsidókba és a cigányokba kötne bele ,hanem a svábokba,szerbekbe,horvátokba is.

Ebben az országban a fentebb említett 2 nép csoporttal van csak gond ,ha ezek beállnának a sorba ,és a magyar állam fölemelkedését segítené ,akkor az ég-világon senki nem lenne baja velük!De mivel nem állnak be a sorba ,ezért ők okolhatóak nagy részben az itthon kialakult helyzetét.

2011. aug. 24. 17:49
 28/52 Sz1u ***** válasza:
24%

Kérdező!

A kérdésed eleve a kisebbség baxogatásáról szól! Nos akkor?

Rohadt érdekes, hogy mindig ugyanazokba (ill. a hasonló felfogásúakba) kötnek bele a kisebbségiek.

Belém pl. miért nem kötnek? Munkám során nem egy cigánykocsmába fordulok meg, hanem legalább 3-4-ben. Lehet, nem úgy közelítek feléjük, hogy én mekkora magyar vagyok? Talán emberszámba veszem őket? Az, hogy ők ott tartanak ahol, az nemcsak az ő hibájuk!!!

Áááá...kár is a gyűlölködőkre szaporítanom a szót!

További kellemes egymáshergelést!

2011. aug. 24. 17:50
 29/52 anonim ***** válasza:
24%
"hát te nagyon hülye vagy barátom" Nem nyertél, egyik sem vagyok.
2011. aug. 24. 18:02
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
amúgy meg mi magyarok befogadtunk egy csomó népet az országba, de ezzel visszaéltek, külön jogokat akartak, amiket nem kaptak meg és ez vezetett az első világháborúhoz, Trianonhoz, majd a gazdasági világválsághoz, a cigányokat is befogadtuk, de ők inkább a lopás és a gyilkolás mellett döntöttek, mi nem teszünk ellenük semmit, mégis mi vagyunk a rasszista náci magyarok
2011. aug. 24. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!