Zagyva Gyorgy Divisio 88-at hallgat?
A 2011.június 23-án kezdodott Szekely sziget nevu ,Hatvannegy Varmegye ifjusagi mozgalom altal szervezett fesztivalon Zagyva Gyorgy Gyula jobbikos kepviselo nadragjan a DIVISIO 88 nevu neonaci zenekar jelvenye volt lathato.
http://www.youtube.com/watch?v=3aiq2s9mD-o&feature=related
"Normális ember csak ki akarja őket telepíteni."
Annyira normális mégsem lehetsz, mert akkor tudnád, hogy úgyis visszaszivárognának.
"Torvenyeket hoz a nemzet epulesere es mintapolgarkent kellene viselkednie es nem egy olyan zenekart tamogatnia aki ki akarja irtani a vilag osszes ciganyat zsidokat negereket kinaiakat"
És mi van azokkal a politikusokkal (oldaltól függetlenül!) akik sikkasztanak, vagy emberek életét nehezítik meg egy-két mondatukkal? Hm? Azokról miért nem beszélünk?
Ezt az együttest,fiatalok alkotjáj.
A dobos pl csak 17 éves..
egyaltalan nem kitalacio a dolog.Egeszen biztosan ott volt a
a Szekely szigeten ,meg eloadast is tartott.Azt nem tudom mijen zenet hallgat de a nadragjan lattam a divizio 88 jelvenyet es meg szerettem volna kerdezni hogy szerintetek tenyleg azt hallgat-e a jobbikos kepviselo vagy csak veletlenul vett fel ijen nadragot(amit erosen ketlek).
amugy a kérdésben szereplő videoban van igazság nem is sok a kérdésben nembiztos
persze nem értek egyet a d88al de a szám amit linkeltél igaz
amugy ha az is állt a nadrágján és azt is hallgat akkor szégyellje magát, mert ezek nem normálisak ezek járatják le a jobbikot ezek miatt hívnak minket turbómagyarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!