Ki volt Kun Béla és miért utálják olyan sokan?
Figyelt kérdés
Ne szidjatok le gyerek vagyok fogalamam nincs, hogy miket tett de gondolom nem lehetett egy szenéletű, ha ennyien nem szeretik.
Normális válaszokat kérek nem linket vagy olvasnivalót, csak lényegretörő pontos választ.
Minden normális válaszolónak előre köszönöm, a többit úgyis jelentem és törlik a moderátorok:)
2011. aug. 19. 22:38
11/15 anonim válasza:
A székelyek visszatudták volna szerezni Erdély fölötti magyar szuverenitást, de ő azt parancsolta nekik, hogy tegyék le a fegyvert.
12/15 anonim válasza:
az előttemszólók mindent elmondtak amit szerettem volna, így nem fűzök hozzá mást csak annyit, hogy egy szemét politikus nem ismerek nála rosszabat
13/15 anonim válasza:
A Béla névre keresztelt fiú, a Kun családból.
14/15 A kérdező kommentje:
tényleg? azthittem Kunék fia de akkor tévedtem:D
2011. aug. 21. 18:00
15/15 anonim válasza:
Mocskos kapitalista! Éljen Kun Béla! Ő az én vezetőm! Egy hős volt! A Magyar Tanácsköztársaság kikiáltója, a burzsoák leverője és a magyar haza megmentője a kapitalista trianoni nemesektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!