Mi lenne hazánkban, ha a cigányoktól megvonnánk a segélyt?
Elég nagy háború.
Részletekben:
Növekedne a megélhetési bünözés egyik oldalról, a másik oldalról meg sokkal többen dolgoznának.
Ehhez kellene a jó erős magyar gárda.Minden teleülésre, mert tényleg lopnának, meg ölnének még 100Ft-ért is.
De még eljöhet ez az idő is, én nem csípem az MSZP-t,most már a FIDESZ is behúzta nálam a kaput, az LMP egy borzalom, és ide radikális változások kellenek.Úgyhogy marad a Jobbik.
Egyre többen gondolkodnak így.
Kell nekik egy saját földterület, egy saját állam.
Mert az nem állapot, ami itt folyik nálunk, vagy éppen egész Európában. A jelenlegi tendenciák szerint egyre többen lesznek évről évre és ez nem túl szerencsés azt figyelembe véve, hogy milyen kultúrával és viselkedéssel rendelkeznek.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:22
Teljesen egyetértek!!
Akárcsak én írtam volna.
eljönne maga a tejjel-mézzel folyó kánaán...
a politikusainknak (még többet bírnak lopni)
ma 13:06
elsők között foglak cigánynak nyilvánítani bizottságilag
ATTÓL FÜGG, HA A TÜNTETÉSEKEN ALKALMAZOTT MINŐSÉGBEN BEVETNÉNK ELLENÜK A SZUPERRENDÖRSÉGUNKET, AKKOR ELTAKARODNÁNAK NYUGATRA, AHONNAN TOVÁBB HAJTANÁK ŐKET ROMÁNIÁBA, BÁR SZERINTEM OTT SE TŰRNÉK ILYEN MENNYISÉGBEN ŐKET, ÚGYHOGY MÉGTOVÁBB VÁNDOROLNÁNAK INDIÁBA
OTT ELFÉRNE 1-2 MILLIÓ CIGÁNY, MERTHOGY ELEVE 18MILLÁVAL NŐ A LAKOSSÁG ÉVENTE, CSEPP A TENGERBE
OTT PEDIG MIND ÉHENDÖGLENE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!