Mennyivel jobbak a cigányoktól a focihuligánok, akik általában szélsőjobbos nézeteket vallanak, ns-nek vallják magukat?
Egy kutya, ugyanúgy is viselkednek, habár a cigányok között azért vannak rendes emberek, a focihuligán meg, hát ugye benne van a nevében mit is csinál.
Az Arkan Tigrisei nevű szerb terrorcsapatok is a Belgrád keménymagjából alakultak, élükön a bűnöző Zeljko Raznatovicsal.
Nem vallanak általában, legalábbis amíg nem volt Jobbik, a nagy részük Fideszes volt és még ma is sokan azok.
De talán mert jóval kevesebben vannak.
Mert a nagy részük dolgozik.
Mert a sportot nem a Játékgép jelenti a számokra.
Mert a meccsre járók közül összehasonlíthatatlanul kevesebb a "huligány" mint a cigányok közül a bűnöző!
Stb Stb
Ez tény, de sok cigányra sem jellemezőek ezek - nem védem őket, félreértés ne essék, de azért nem ez a többre jellemző, bár ők sem angyal életűek...
De ha valaki olyan nézetet vall, amiben a rend egy fontos tényező, miért viselkedik ellentétesen? Deviánsok ők is, sok esetben más vagyonát is megkárosítják, mikor zúznak meccsek után, részegen...
Az Arkan Tigrisei nevű szerb terrorcsapatok is a Belgrád keménymagjából alakultak, élükön a bűnöző Zeljko Raznatovicsal.
Azt hittem hogy Gojko Mitots az ex jugoszláv indián!
ma 14:26!
Ha fideszesből jobbikosok lettek, nem lettel szélsőségesek... Nagy részük igenis ns.
Ez tény, de sok cigányra sem jellemezőek ezek - nem védem őket, félreértés ne essék, de azért nem ez a többre jellemző, bár ők sem angyal életűek...
De ha valaki olyan nézetet vall, amiben a rend egy fontos tényező, miért viselkedik ellentétesen? Deviánsok ők is, sok esetben más vagyonát is megkárosítják, mikor zúznak meccsek után, részegen...
Ki védi bár melyiket?
A Fidesz vagy az MSZP esetleg a JObbik?
Kevered a szezont a fazonnal!
Mind a kettő ellen tenni kell.
Ha fideszesből jobbikosok lettek, nem lettel szélsőségesek... Nagy részük igenis ns.
1, A Jobbikban nagyon kevés az NS.
2, Ha tudnák az emberek az NS lényegét, másabb lenne a megítélésük. Persze ehez az NS ek is kellenének, már akik nem olyan divat NS ek.
3, Ahoz a történelem ferdítéseket " a ballib" rendbe kell tenni! " Pld Horthy az egyik legjobb vezetőnk volt, csak ez kellemetlen lenne beismerni a ballibeknek, hisz akkor Rákosinak nem lenne alternatív negatív megfelelője!
Én tudom, hogy a Jobbiktól távol áll az ns, magam is jobbikos vagyok, közöm nincs hozzájuk, az biztos.
Ezért is mondtam, ha jobbikos, akkor nem szélsőséges, de nálunk nagyon sok mindenki az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!