Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Imádom a fideszt, ezért...

Imádom a fideszt, ezért hajlandó lennék éhbérért is dolgozni?

Figyelt kérdés
Talán az a helyes, ha a mai politikusok most nyugodtan nyaralnak, a többi gályarab pedig éhbérért dolgozik?
2011. aug. 15. 21:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én nem élek rosszabbul

a fidesz kormányban dolgozol? mert azok az emberek valóban jobban élnek!

2011. aug. 15. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondtam, hogy jobban élek. De nem rosszabbul.
2011. aug. 15. 21:57
 13/21 A kérdező kommentje:

Ezzel mit akartál mondani, hogy nem élsz rosszabbul?

nem kötekedem, csak az emberek pszihológiája érdekel, hogy mi volt ami hajtotta a kossuth térieket, mert nem értem, hogy mit akartak.

egy a lényeg, azt akarták, hogy gyurcsány takarodjon, ezt idővel elérték, és most mi van? most boldogok? itt van orbán viktor az isten? most hozzá imádkoznak? nem értem mi volt a lényege ennek a kiszivárogtatott beszédhistóriának, mivel minden értelmes ember tudja,, hogy az, ami ott elhangzott, az egy nagy hülyeség, nincs semmi érdemi jelentése a dolognak. Ami ki lett szivárogtatva, és ami ott elhangzott, ez teljes mértékben igaz a mostani kormányra is.

2011. aug. 15. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Ennek az lehet a pszichológiája, hogy a fidesz, anno...még nem volt olyan rossz , ráadásul orbán jobban tud szerepelni, fellépni, az tény, mint gyurcsány kollégája.Ezért visszasírták és vissza is kapták.De ez a jelenlegi fityisz, valahogy nem igazán hasonlít az akkori fideszre.De gályarabok sajnos már akkor is voltak, igaz, egyre többen vannak sajnos, akiket éhbérért dolgoztatnak, de ahogy az új munkatörvénykönyv javaslatot elnézem, a munkáltatók ezt is sokallják!
2011. aug. 15. 22:10
 15/21 A kérdező kommentje:

A munka törvénykönyvét nem a fityisz akarja módosítani? nem fityisz a mostani munkaadó?

Azn 1kulcsos adóval nem fityiszesek jártak jobban? hiszen ki keres ma többet az átlagnál? Persze van mszps is :) aki többet keres a mai %-al, mint régebben, de egy a lényeg, hogy a mostani %kulccsal csak a gazdagok jártak jobban, az átlagpénzkeresők kevesebbet keresnek.

2011. aug. 15. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Mit nem értesz? Nem érzem, hogy rosszabb lenne nekem most, mint egy vagy két éve. Ugyanannyit engedhetek meg magamnak, mint előtte. Nem tudom ezen mit olyan nehéz felfogni, hogy kétszer is vissza kell kérdezni.
2011. aug. 15. 22:34
 17/21 anonim válasza:
63%
"oszd meg és uralkodj" ez megy itt Magyarországon, a többi rizsa...
2011. aug. 15. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező ember hogy lehetsz ilyen naív.. Akkor szavazz megint az mszpre hátha elérnek ők is egy kétharmadot. Jézusom nem is folytatom ha ez bekövetkezne...
2011. aug. 15. 23:34
 19/21 anonim ***** válasza:

"és hajlandók voltak egyesek sátortábort is verni a Kossuth téren"

szerintem nem mindenki a Fideszért vert ott tábort...

2011. aug. 16. 06:38
 20/21 anonim ***** válasza:

"az orbán viktor által vezett ideológiai mozgalom annak idején kivitte az igaz magyar embereket a Kossuth térre,"

Nem Orbán vitte ki, hanem a Rendszerváltó fórum

[link]

2011. aug. 16. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!