Imádom a fideszt, ezért hajlandó lennék éhbérért is dolgozni?
Én nem élek rosszabbul
a fidesz kormányban dolgozol? mert azok az emberek valóban jobban élnek!
Ezzel mit akartál mondani, hogy nem élsz rosszabbul?
nem kötekedem, csak az emberek pszihológiája érdekel, hogy mi volt ami hajtotta a kossuth térieket, mert nem értem, hogy mit akartak.
egy a lényeg, azt akarták, hogy gyurcsány takarodjon, ezt idővel elérték, és most mi van? most boldogok? itt van orbán viktor az isten? most hozzá imádkoznak? nem értem mi volt a lényege ennek a kiszivárogtatott beszédhistóriának, mivel minden értelmes ember tudja,, hogy az, ami ott elhangzott, az egy nagy hülyeség, nincs semmi érdemi jelentése a dolognak. Ami ki lett szivárogtatva, és ami ott elhangzott, ez teljes mértékben igaz a mostani kormányra is.
A munka törvénykönyvét nem a fityisz akarja módosítani? nem fityisz a mostani munkaadó?
Azn 1kulcsos adóval nem fityiszesek jártak jobban? hiszen ki keres ma többet az átlagnál? Persze van mszps is :) aki többet keres a mai %-al, mint régebben, de egy a lényeg, hogy a mostani %kulccsal csak a gazdagok jártak jobban, az átlagpénzkeresők kevesebbet keresnek.
"és hajlandók voltak egyesek sátortábort is verni a Kossuth téren"
szerintem nem mindenki a Fideszért vert ott tábort...
"az orbán viktor által vezett ideológiai mozgalom annak idején kivitte az igaz magyar embereket a Kossuth térre,"
Nem Orbán vitte ki, hanem a Rendszerváltó fórum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!