Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért egyenlő az LMP az...

Miért egyenlő az LMP az SZDSZ-szel?

Figyelt kérdés
Az szdsz kisebb államot, piaci anarchizmust hirdet, az lmp pedig ökológiai fenntarthatóságot, állami intervenciót, és önrendelkezést. Az emberi jogok terén látok egyezést, de egyébként minden területen igencsak eltérően gondolkodnak, ráadásul az lmp inkább értelmiségi párt mint az szdsz volt valaha. Nem lehet, hogy csak politikai játszmák, és propaganda áldozatai azok akik szerint az lmp hasonlít a liberális pártra?
2011. aug. 14. 12:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Az SZDSZ nek annyi volt a "bűne" (és ez nem kevés) hogy amikor a mérleg nyelve volt a parlamentben (sokáig az volt) mindíg arra billentette a mérleget, ahol anyagi profitot remélt.

Sok olyan katasztrofális intézkedés, amit még ma is sokan az MSZP rovására írnak, valójában SZDSZ-es találmány volt.

Gátlástalanul kihasználták a politikai mozgásterüket,és a "farok csóválta a kutyát"

Ez olyan rossz emlékeket hagyott többek között bennem, hogy elég a hasonlóság, vagy akár annak a gyanúja ahhoz, hogy ne szavazzak az LMP re.

Pedig alapvetően zöldpárti volnék, és liberális a szónak abban a hagyományos értelmében.

Nem pedig abban az értelmében, amit ma értenek alatta, mert ahhoz viszonyítva konzervatív vagyok.

2011. aug. 14. 20:31
 22/31 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ezt az ellenérzést használja ki a jobb oldal beleértve a jobbikot és a fideszt is.
2011. aug. 15. 13:44
 23/31 anonim ***** válasza:
54%
Az LMP félrevezető párt. SZDSZ második kiadásban. Liberális "értékeket" vall, ugyanakkor ezt környezetvédelem mögé bújtatja.
2011. aug. 17. 09:11
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy a jobbikos propaganda szöveget másold át, hanem mutass fel bizonyítékokat az lmp és az szdsz kapcsolatára vonatkozóan. De legalább idézőjelet írtál volna, mivel ezek nem a te gondolataid, hiába érzed annak!
2011. aug. 17. 12:39
 25/31 anonim ***** válasza:

"Soha nem voltak gátlásaik, vagy fenttartásaik azzal kapcsolatban, hogy a közösség érdekei elé kell-e helyezni az önérdeket vagy sem, amennyiben abból politikai (áttételesen gazdasági) haszon származik.

"

ez az összes eddigi pártra igaz!

2011. aug. 18. 11:47
 26/31 anonim ***** válasza:

"Az a vicc jut erről az eszembe, hogy:

-Mi van a zsákodban cigány?

-Ugyanmár, méghogy én dinnyét?

"

többek között az ilyen hasonlitgatós viccek azok, amik miatt írtam a zsidózást.

ez is zsidózás volt, még ha cigányviccnek is álcáztad...

2011. aug. 18. 11:49
 27/31 anonim ***** válasza:

"Az egykulcsos adó, és a jóléti állam leépítése egyértelműen neoliberális vonás, a közjogi rendszer átalakítása, meg valami kezdeti autokratikus államszervezethez hasonlít."

na, pontosan ezért írtam, hogy akár SZDSZ-es is lehetne.

2011. aug. 18. 11:50
 28/31 anonim ***** válasza:

" és minden deviáns csoportnak "

a sorozatgyilkosoknak pl nem ígért semmit.

szerintem kevésbé veszélyes egy b*zi, mint egy sorozat gyilkos.

megint fordítva ülsz a lovon.

Ami viszont a kihasználást illeti, abban egyetértünk.

2011. aug. 18. 11:51
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ezzel sem lehet az SZDSZ-t felmenteni"

és ki akarta felmenteni?

Csupán arra kérlek, hogy Fideszes létedre gondolkodj el azon, hogy milyen politikát folytat Orbán...

2011. aug. 18. 11:52
 30/31 anonim ***** válasza:

"Ez olyan rossz emlékeket hagyott többek között bennem, hogy elég a hasonlóság, vagy akár annak a gyanúja ahhoz, hogy ne szavazzak az LMP re. "

Ez csak annyit jelent, hogy elfogult vagy, mint a legtöbb jobboldali. (vagy bármilyen oldali)

2011. aug. 18. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!