Miért egyenlő az LMP az SZDSZ-szel?
Az SZDSZ nek annyi volt a "bűne" (és ez nem kevés) hogy amikor a mérleg nyelve volt a parlamentben (sokáig az volt) mindíg arra billentette a mérleget, ahol anyagi profitot remélt.
Sok olyan katasztrofális intézkedés, amit még ma is sokan az MSZP rovására írnak, valójában SZDSZ-es találmány volt.
Gátlástalanul kihasználták a politikai mozgásterüket,és a "farok csóválta a kutyát"
Ez olyan rossz emlékeket hagyott többek között bennem, hogy elég a hasonlóság, vagy akár annak a gyanúja ahhoz, hogy ne szavazzak az LMP re.
Pedig alapvetően zöldpárti volnék, és liberális a szónak abban a hagyományos értelmében.
Nem pedig abban az értelmében, amit ma értenek alatta, mert ahhoz viszonyítva konzervatív vagyok.
"Soha nem voltak gátlásaik, vagy fenttartásaik azzal kapcsolatban, hogy a közösség érdekei elé kell-e helyezni az önérdeket vagy sem, amennyiben abból politikai (áttételesen gazdasági) haszon származik.
"
ez az összes eddigi pártra igaz!
"Az a vicc jut erről az eszembe, hogy:
-Mi van a zsákodban cigány?
-Ugyanmár, méghogy én dinnyét?
"
többek között az ilyen hasonlitgatós viccek azok, amik miatt írtam a zsidózást.
ez is zsidózás volt, még ha cigányviccnek is álcáztad...
"Az egykulcsos adó, és a jóléti állam leépítése egyértelműen neoliberális vonás, a közjogi rendszer átalakítása, meg valami kezdeti autokratikus államszervezethez hasonlít."
na, pontosan ezért írtam, hogy akár SZDSZ-es is lehetne.
" és minden deviáns csoportnak "
a sorozatgyilkosoknak pl nem ígért semmit.
szerintem kevésbé veszélyes egy b*zi, mint egy sorozat gyilkos.
megint fordítva ülsz a lovon.
Ami viszont a kihasználást illeti, abban egyetértünk.
"Ezzel sem lehet az SZDSZ-t felmenteni"
és ki akarta felmenteni?
Csupán arra kérlek, hogy Fideszes létedre gondolkodj el azon, hogy milyen politikát folytat Orbán...
"Ez olyan rossz emlékeket hagyott többek között bennem, hogy elég a hasonlóság, vagy akár annak a gyanúja ahhoz, hogy ne szavazzak az LMP re. "
Ez csak annyit jelent, hogy elfogult vagy, mint a legtöbb jobboldali. (vagy bármilyen oldali)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!