MINT KÖZTUDOTT BUMBI TE EGY MSZPS FAN VAGY AKI IMÁDJA MESEHÁZIT ÉS GYURCSÁNYT.. AZ MSZP LESZ ELSZÁMOLTATVA NEMSOKÁRA!
EGY FIDESZES.
"MINT KÖZTUDOTT BUMBI TE EGY MSZPS FAN VAGY AKI IMÁDJA MESEHÁZIT ÉS GYURCSÁNYT.. AZ MSZP LESZ ELSZÁMOLTATVA NEMSOKÁRA!"
Akkor úgy látszik nem ugyanazokat a válaszokat olvasod amiket én. Soha nem ajnározta az MSZP-t. Viszont te nem szereted, ha kritikát mernek megfogalmazni a császárod ellen.
Az elsőnek: a kérdezőnek igaza van! Nemcsak az MSZP-seket kell elszámoltatni,hanem a Fideszeseket is,kezdve Orbán királyotokkal! Arra MÉG nincsen bizonyíték,hogy Gyurcsány saját zsebre dolgozott. Az nem bizonyíték,hogy a Fidesz ezt állítja. Orbán esetében pedig van elég bizonyíték! Az előző kormányzása alatt nagyon sokkal károsította meg az országot! Elég csak az Ország Imázsközpontot,az autópálya építést,beléptető kapukat, Erzsébet-téri gödröt, A Happy-End és Ezüsthajó KFT-t említeni! Igaz,hogy ezeket az ügyeket a Fideszes főügyész Polt Péter eltusolta. Ami Orbán "tisztességét" illeti. A Harris közi lakását az önkormányzattól kapta,felújíttatta az állam pénzén,megvette 6 milláért,kiadta havi 1.000.- dollárért,
majd eladta 60 millióért. Ha ez nem nyerészkedés,akkor szerinted mi?
Vagy megvette a nejének Tokajt bagóért, és adott neki 40 milla vissza nem térítendő állami támogatást. Ez is tisztességes szerinted?
Nem vagyok és nem is voltam soha MSZP-s,nem szeretem és nem pártolom Gyurcsányt,de felháborít amikor bagoly mondja verébnek,hogy nagy fejű.
Nem mindenki szenilis,aki emlékszik az évekkel ezelőtti dolgokra is.
Az előzőnek .Igazad van ,miért adóznak a bankok?hogy meri
Orbán megtenni?Miért nem kapnak 2 milliónál többet "egyesek"
?Hogy meri Orbán megtenni?Miért van eladósodva az ország?
Miért marad 8 év után üres az állam kasza?
Daphne 6
Ő vallota be még régebben hogy az mszp-hez vonzódik..
idézz akkor nekem mert erre nem emlékszem.. az hogy balos érzelmü vagyok (izlések és pofonok, én nem értem h lehet jobb oldalt szeretni it nem értitek hogy lehet balt) de nem jelenti azt h mszps lennék.. ne keverd a kettőt.. ez olyan h aki jobbos az nsdap-s...
kérdésre áttérve.
én ugyanugy elvárom hogy az mszps sikkasztásokat és lopásokat megtorolják, mint a fideszes sikkasztásokat és lopásokat.. de ugy néz ki az nem ebben a 4 évben lesz.
"Pincér, qrva két jó barát, együtt hajt és issza borát."
(régi pesti zsaruszlogen.Forrás: Moldova, Bűn az élet)
A megfelelő helyekre a megfelelő neveket behelyettesítve,
megkapjuk az elszámoltatás valószínűségét.
"Az elsőnek: a kérdezőnek igaza van! Nemcsak az MSZP-seket kell elszámoltatni,hanem a Fideszeseket is,kezdve Orbán királyotokkal!"
Ezt nem értem, hogyan képzeled. Ha Orbán körmére néznének minimum életfogytiglant kapna, és akkor a börtönből kormányozna? Ez nekem kissé fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!