Mi lenne, ha egy nap arra ébrednének a romák, hogy eltüntek az országból a magyarok?
"Él az országban 250 ezer cigány.."
Ja 2003-ban még ennyi volt. Elárulom most 2011 van és a 250 ezres adat óta nem volt népszámlálás. Sokkal-sokkal többen vannak.
Mi lenne? Anarchia. Éhínség. Háború. Nem lennének képesek semmilyen társadalmat létrehozni. A pénz, mint fizetőeszköz eltűnne egy idő után, helyette árucsere lenne. Két kecske ér egy zsák búzát.
Nem túlzok! Nincs köztük annyi tanult cigány, hogy egy felelős politikai hatalmat tudjanak létrehozni. Mondjuk ez eddig a világon még egyik országnak sem sikerült, nekik miért sikerülne? Kialakulnának egyféle törzsek, városállamok, ha úgy tetszik. Kétféle városállam létezik majd:
a) kizsákmányoló
b) kizsákmányolt
Persze a két csoporton belül lesznek különböző típusok, de azok a lényegen nem változtatnak.
A magántulajdon, mint fogalom, eltűnik. "Ami a tiéd, az előbb utóbb, így-vagy úgy, az enyém lesz." A közműszolgáltatások egy idő után leállnak. Egész erdők tűnnek el (ahogy a sajóládi erdő is eltűnt). Hatalmas szemétkupacok fogják a városhatárt jelölni. Járványok alakulnak ki, ami gyógyszeres kezeléssel kezelhető lenne, csak hát gyógyszer már rég nincs, vagy ha van is, az a kizsákmányolóknál vannak... Az egészségügyi szolgáltatások teljesen megszűnnének. Egy egyszerű náthát sem tudnának kezelni, csak házi praktikákkal. Visszatérnének a kuruzslók, varázslók, akik gyógyulást hirdetnek.
Egyre mélyebbre és mélyebbre züllenének a cigányok, mert egyszerűen túl sok a buta, tanulatlan, semmirekellő ember közöttük. Akinek szakmája van, az sem a legjobb benne. A munkáltató a szar munkaerőért pedig miért fizessen? Kap támogatást? Nagyon jó! De ha a munkaerő több kárt okoz, mint hasznot, akkor neki nem éri meg alkalmazni egy cigány kőművest. Adott esetben pl.
Tehát, szerintem pár évtized alatt több 100 évet repülnénk vissza az időben, ha itt a magyarok hirtelen eltűnnének.
"A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:23" Majd keress rá, 10 volt. Azóta a gyár körüli gondnok aki még az, így 11. Rosszul olvastad pár hete. Az meg számomra igen érdekes, hogy ha valaki nem végzi a munkát el egy cégnél, azt miért nem rúgják ki azonnal? Részegen megy be, de azért ott maradhat továbbra is dolgozni? Ez most vagy csak kitaláció, vagy egy enervált vezető áll a cég élén, vagy rokona az illető.
Tuti nagy bukás lenne, kezdésnek összelopnának mindent aztán tengődnének.
Most őszintén.
Ki felügyelné a Paksi Erőművet?A Mávot?
Sorolhatnám napestig, a 90% a nevét nem tudja leírni, mert egy bunkó.
De fölösleges ebbe belemenni, megjöttek az Andersenek:D
Akik szerint a romák nagyrésze nem is éli meg a 18 évet, mert éhen hal:D
Vagy hogy már átlépte a felsőoktatásban tanuló romák száma a 10 ezret:D
nem is értem honnan szed ilyen hülyeségeket sziu meg kolo:D
14:53
"Akik szerint a romák nagyrésze nem is éli meg a 18 évet, mert éhen hal:D
Vagy hogy már átlépte a felsőoktatásban tanuló romák száma a 10 ezret:D
nem is értem honnan szed ilyen hülyeségeket sziu meg kolo:D"
Heee??? Mikor mondtam én ilyet? (...és szerintem kolopele sem mondott ilyet)
Ugyanis én (a számba adott szavakra reagálva):
1. Senkinek sem kívánom, hogy ne élje meg az első 18 évét se!
2. Azt viszont kívánom, hogy akár a cigányok is elérjék a felsőoktatásban a 10 ezres létszámot is. Ha van esze miért ne? Téged ez zavarna?
Ha esetleg követted az eddigi bejegyzéseimet, tudhatnád, hogy én lexarom azt, hogy cigány, vagy zsidó, vagy szlovák, román, üzbég, ööö.... piréz...stb...stb... qrvára nem érdekel.
Kicsit sarkítva: ember, vagy nem ember? Bűnöző, vagy nem bűnöző? Rendes, vagy nem rendes? Szót tudok vele érteni, vagy nem?...stb...stb.
Ha lenne kedvem megkeresném a kérdést:)
De most se hazudtoltad meg magad kolo ezzel a 250 ezres számmal:D
"Ha lenne kedvem megkeresném a kérdést:)
De most se hazudtoltad meg magad kolo ezzel a 250 ezres számmal:D" Szerintem előbbre jutnál az életben ha nem ez lenne számodra a legfontosabb hogy konkrétan mennyi cigány van jelenleg az országban. És ez vonatkozik másokra is. Ha belevenném a "cigányul" viselkedőket akkor írhattam volna milliós számot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!