Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne, ha egy nap arra...

Mi lenne, ha egy nap arra ébrednének a romák, hogy eltüntek az országból a magyarok?

Figyelt kérdés
Miből élnének utánna? Ki tartaná el őket?
2011. aug. 13. 21:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%

kolopele, én általában egyetértek a véleményeddel, de itt szerintem ellentmondásba keveredtél saját magaddal - nyilván 250 ezerből 200 ezer sokkal nagyobb arányú bűnözés, mint 9 mó-ból 200 ezer.

Egyébként nagyon érdekesnek tartom, hogy bár mindenki szidja a romákat, mert nem dolgoznak, senki nem veszi fel őket, mert romák... ezzel együtt nem védem őket, hisz nekem is volt problémám némelyikkel, de mindenesetre arról senki nem tehet, hogy hova született, és nem attól leszel c...ány, hogy annak születsz, hanem attól, hogy úgy élsz.

2011. aug. 13. 23:21
 12/30 Tom Benko ***** válasza:
30%
Szerintem végre nyugtuk lenne... Jelentős részük ugyanúgy dolgozna, mint előtte. sőt, jóval többen, mint most.
2011. aug. 13. 23:21
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

"Egyébként nagyon érdekesnek tartom, hogy bár mindenki szidja a romákat, mert nem dolgoznak, senki nem veszi fel őket, mert romák"

Bocsi,én már adtam roma származású állampolgárnak munkát!

2011. aug. 13. 23:25
 14/30 anonim ***** válasza:
44%
Nálam is dolgozik jelenleg 11, és nincs semmi baj velük. Kedves kérdező, nem vagyok sem cigány, sem hazudozó, úgyhogy vegyél vissza egy kicsit.
2011. aug. 13. 23:34
 15/30 anonim ***** válasza:
34%
"Kérdező, jobb érvet kell kitalálnod, mert ezt az ignoranciában tartott kolopelét nem hatja meg semmi.-.-" Szeretnél te olyan tudatlan ember lenni mint én.
2011. aug. 13. 23:38
 16/30 anonim ***** válasza:
61%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:21

Mért vennék fel dolgozni őket ha az átlagnak 8 általános végzettsége van, nagy %-uk analfabéta, nem megbízhatóak és többségük lop a munkahelyről.. igen lopnak fene vigye el a rasszista fejemet ,hogy lemertem írni.

És mielőtt habzó szájjal leírnád ,hogy vannak rendes, tanult romák, igen vannak de azok dolgoznak. Jah de ,hogy nekik nehezebb volt munkát találniuk mert ,hogy cigány vagy várjunk csak fehér bőrűként is rohadt nehéz állást találni és még a cég kedvezményeket se kapnak utánunk, csak a cigányok után.. Nah mindegy ez is csak egy újabb rasszista szélsőjobboldali comment aminek semmi igazságalapja nincs.

2011. aug. 14. 00:03
 17/30 Sz1u ***** válasza:
56%

A cigánykérdés tipikusan a "22-es csapdája"...

Ha dolgozik, az a baj (mert a magyartól veszi el a munkát), ha nem dolgozik, akkor pedig az a baj ("segíjbűl" él). Döntsétek már el, hogy mi az igazság...

Én azt embert nézem: vagy dolgozik, vagy nem (identitástól függetlenül).

Kérdező! Aludj a kérdésedre mégegyszer! Nézz mélyebben a probléma megoldására!

2011. aug. 14. 02:32
 18/30 anonim ***** válasza:

"Egyébként nagyon érdekesnek tartom, hogy bár mindenki szidja a romákat, mert nem dolgoznak, senki nem veszi fel őket, mert romák..."

Az nem fordult meg az okos fejecskédben, hogy pont azért nem veszik fel őket, mert nem csinálnak semmit, amikor dolgozniuk kéne?

Kolopele, te meg maradj már a cigányaiddal, 2 hete még csak 6-ot alkalmaztál, vagy mennyit, de bőven 10 alatt voltak. Most meg hirtelen 11 lett belőlük és mind élmunkások, aha persze... :D

2011. aug. 16. 09:23
 19/30 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg amit tudnának ellopnának. nem lenne semmi közbiztonság. Az alvilági ügyleteik napvilágnál zajlanának. Ami szép és jó volt hamarosan elpusztul majd amikor minden tönkre van vagy itt maradnak és élvezik a pusztulást vagy elmennek. Eléggé olyanok mint a Gyűrűk urában az orkok.
2011. aug. 16. 09:50
 20/30 anonim ***** válasza:

"Egyébként nagyon érdekesnek tartom, hogy bár mindenki szidja a romákat, mert nem dolgoznak, senki nem veszi fel őket, mert romák..."

Ez hülyeség. Ahol én dolgozok ott vannak cigányok. kicsit mesélek róluk. Az egyiket 3 hónap után kirúgták. nagy pofával járkált fel és alá ha megkérték bármiféle munkára kiabált és mindig úgy volt vele, hogy miért neki kell megcsinálnia miért nem a másiknak. Egy másik cigány 6 hónapot dolgozott. Ő mikor idejött az első hónapba alig járt be dolgozni mindig bulizott vagy részegen jött be később nevetve mesélte ezeket hogy milyen jó buli volt. Miután megelégelték az egyik a cégnél dolgozó rokona közben járásra áttették egy másik részhez(értsd eldugták) ott egy 5 hónapig el volt de aztán nem járt be ellógott nem jött be dolgozni őt is kivágták. Akkor erre a munkahelyre van egy szakmunkásképzés is. A tanulók nagy része cigány voltak vagy 15en egy cigánynak sikerült letennie a vizsgát belőle. Na drága barátom ilyenek a cigányok akik dolgoznak. ja és akit először említettem ő 22 éves és 3 munkahelyről rúgták már ki. na feltenném a kérdést ezért kell cigány a munkahelyre? és akkor azt még nem is említettem aki negyed óránként cigiszünetet tart.

2011. aug. 16. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!