Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy érzitek, hogy elmentek a...

Úgy érzitek, hogy elmentek a következő választáskor szavazni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 23:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

kolopele

"szerintem nagyon sok súlyt hozzál magaddal ha le akarsz nyomni."

Ugyan, miért? A tied is csak egyet ér! :-)

De mint céloztam rá, sokkal nagyobb baj, hogy nem nagyon van alternatíva. Szélsőségekre nem fogok szavazni, akár jobb, akár bal. Viszont középtájon a Fideszen kívül nincs senki - és ez nem jó. Nem feltétlenül azért, mert jó, vagy nem jó, amit a Fidesz csinál. Csak tudod egy demokrácia attól demokrácia, hogy van ellenzék, amellyel konszenzusra kell jutni - és ez most nagyon hiányzik ebből az országból.

Most ott tartunk, hogy NÉVLEG többpártrendszer van, GYAKORLATILAG viszont egypártrendszer. És arról már megtanulhattuk, hogy nagyon nem jó - még akkor sem, ha "a mi érdekünkben" teszik amit tesznek.

Kellene egy ÚJ, SZAVAHIHETŐ baloldal. Na de hogy honnan lesz itt olyan? És főleg mikorra???

Pedro

2011. aug. 12. 00:14
 12/31 anonim ***** válasza:
"Bocs de ki kérdezte?" Ha tudnád a sorokat értelmezni, akkor a kérdező a kommentjében egem kérdez meg hogy mi az oka annak hogy én már tudom kire fogok szavazni. Többek között ezen szempontok miatt fogok újra és újra a Fideszre szavazni. Most már érted?
2011. aug. 12. 00:17
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves tájékoztatást szavazás/választás ügyben:)

kolopele gratulálok, ügyes vagy! (én meg lassan álmos...) Hm...egy ilyen fontos ember nem fáradt még ilyenkor?

2011. aug. 12. 00:18
 14/31 anonim ***** válasza:

Megyek!

És azt is tudom, hogy kikre fogok szavazni.

2011. aug. 12. 00:24
 15/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat Pedro, azt akartam írni hogy le tudd a Fideszt nyomni, nem engem. Egyébként a most elfogadásra váró munka törvénykönyv az első amivel kapcsolatban vannak kételyeim, mivel kissé a munkavállalók érdekeit sértik úgy érzem. Nálam biztosan nem lesz vele visszaélés, ahogy eddig sem volt, de vannak "vérszomjas" vállalkozók is, mint azt tudjuk. Persze az is igaz hogy sokszor már attól is szemét mocsok egy főnök ha megköveteli a munkát és a pontosságot, és oda mer szólni az esztergályosnak hogy mielőtt távozna az üzemből csináljon rendet maga körül. Van hogy ez már sérti a jogaikat. Egy új baloldal? Volt már rá a rendszerváltás óta 12 évük. Az eredmény? Gondolom nem kell leírnom.
2011. aug. 12. 00:25
 16/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a szervezetem a 4 gyerekem miatt rá van állva hogy 1 óra előtt nem igazán álmosodok el, mert tudod ezzel a páromat hagyom aludni, vagyis én szaladok be ha véletlenül a két kisebbik közül valamelyik felsír. Nagyon jó az erőnlétem, 6-7 óránál nincs szükségem több alvásra. De neked jó éjszakát kívánok.
2011. aug. 12. 00:28
 17/31 anonim ***** válasza:

Első szavazásomra még szép,hogy elmegyek .. :)

17/L

2011. aug. 12. 00:30
 18/31 anonim ***** válasza:
Nagyon dicséretes hozzáállás, bárkire is szavazol. Így is kellene mindenkinek. A saját sorsodról is csak így dönthetsz, és csak ebben az esetben kritizálhatod bármelyik pártot is utána, mivel te ott voltál a szavazásnál. Egyébként én kötelezővé tenném a szavazást, maximum akinek egyik párt sem szimpatikus az kapna egy tartózkodom rubrikát. A lényeg hogy ő is szavazott, a parlamentben is szokás a tartózkodás, nem igaz? Bár ott ha valakinek nincs saját véleménye az igen nagy baj.
2011. aug. 12. 00:36
 19/31 anonim ***** válasza:

kolopele

Örülök, hogy vannak kételyeid, az mindig arra szokta késztetni az embert, hogy gondolkozzon. Ennek pedig megfontolt döntés szokott az eredménye lenni - akár erre, akár arra.

"sokszor már attól is szemét mocsok egy főnök ha megköveteli a munkát és a pontosságot"

Hát nem disznóság ez egy főnöktől? Most mondd meg...

"Egy új baloldal? Volt már rá a rendszerváltás óta 12 évük."

Ők sem törekedtek konszenzusra... Na most elárulom neked, hogy mikor ők voltak hatalmon, abban is megtaláltam ám a hibát. Nem vagyok ám olyan nagyon baloldali, mint azt te hiszed :-) De az tény, hogy JELENLEG kellene valamilyen ellenzék, amely képes lenne néha behúzni a kéziféket, mert én úgy látom, hogy egyre jobban kezd elszaladni az a bizonyos ló.

Pedro

2011. aug. 12. 00:39
 20/31 anonim ***** válasza:
Igen!
2011. aug. 12. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!