Úgy érzitek, hogy elmentek a következő választáskor szavazni?
kolopele
"szerintem nagyon sok súlyt hozzál magaddal ha le akarsz nyomni."
Ugyan, miért? A tied is csak egyet ér! :-)
De mint céloztam rá, sokkal nagyobb baj, hogy nem nagyon van alternatíva. Szélsőségekre nem fogok szavazni, akár jobb, akár bal. Viszont középtájon a Fideszen kívül nincs senki - és ez nem jó. Nem feltétlenül azért, mert jó, vagy nem jó, amit a Fidesz csinál. Csak tudod egy demokrácia attól demokrácia, hogy van ellenzék, amellyel konszenzusra kell jutni - és ez most nagyon hiányzik ebből az országból.
Most ott tartunk, hogy NÉVLEG többpártrendszer van, GYAKORLATILAG viszont egypártrendszer. És arról már megtanulhattuk, hogy nagyon nem jó - még akkor sem, ha "a mi érdekünkben" teszik amit tesznek.
Kellene egy ÚJ, SZAVAHIHETŐ baloldal. Na de hogy honnan lesz itt olyan? És főleg mikorra???
Pedro
Köszönöm a kedves tájékoztatást szavazás/választás ügyben:)
kolopele gratulálok, ügyes vagy! (én meg lassan álmos...) Hm...egy ilyen fontos ember nem fáradt még ilyenkor?
Megyek!
És azt is tudom, hogy kikre fogok szavazni.
Első szavazásomra még szép,hogy elmegyek .. :)
17/L
kolopele
Örülök, hogy vannak kételyeid, az mindig arra szokta késztetni az embert, hogy gondolkozzon. Ennek pedig megfontolt döntés szokott az eredménye lenni - akár erre, akár arra.
"sokszor már attól is szemét mocsok egy főnök ha megköveteli a munkát és a pontosságot"
Hát nem disznóság ez egy főnöktől? Most mondd meg...
"Egy új baloldal? Volt már rá a rendszerváltás óta 12 évük."
Ők sem törekedtek konszenzusra... Na most elárulom neked, hogy mikor ők voltak hatalmon, abban is megtaláltam ám a hibát. Nem vagyok ám olyan nagyon baloldali, mint azt te hiszed :-) De az tény, hogy JELENLEG kellene valamilyen ellenzék, amely képes lenne néha behúzni a kéziféket, mert én úgy látom, hogy egyre jobban kezd elszaladni az a bizonyos ló.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!