Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik egy jó párt lenne,...

A Jobbik egy jó párt lenne, ha nem lennének benne ilyen Tyirityánok, Zagyvák meg Toroczkaik, nem lenne minden tag alulművelt, valamint a netnácik nem járatnák le?

Figyelt kérdés

Én bírnám a Jobbikot, mert az egyetlen párt, aki még nem lopott, fellépne az ellen, hogy külföldtől és a mögötte lévő háttérhatalmaktól függjünk (ugye mi az, hogy a Nemzeti Bank az IMF kezében van és kamatosan nyomatják a pénzt?), valamint jelentősen megoldaná a közbiztonsági problémákat és csökkentené a segélyezést, hogy életvitelszerűen meg lehessen belőle élni. Hajdúhadházon és Gyöngyöspatán az idős lakosok örülnek nekik, hogy helyreállt a közbiztonság náluk.

A folyamatos netnácik, cigányozás, zsidózás, Tyirityán kijelentése, hogy aki más bőrszínű, annak meg kell halnia (holott nem is tett még semmit, csak más bőrszínű) viszont lejáratják az egész pártot. Az, hogy a párt tagjainak többségének még egy rendes érettségije sincs (alapműveltséghez hozzátartozik), az is érdekes.

Hát nem idegesítő? Egy normális párt lenne, ha nem ilyen síkagyú népírtós-zsidózó-cigányozók lennének benne.

Tudom, hogy van cigánybűnözés, és hogy a boltig nem lehet egy kelet-magyarországi faluban nyugodtan elmenni, de egy ugyanolyan népírtást és vérengzést sírnak/sírtok vissza, mint ami 1940-45 között volt? Hát gratulálok.

Nem, nem vagyok fideszes (Új munkatörvény, egykulcsos adó és utcaátnevezések? Aha.), szoci kádárista sem, drogos-füves-hippi LMP-s sem (SZDSZ 2.0, muhaha). 19 éves egyetemista vagyok, aki szerint nincs ma egyetlen egy rendes párt sem.

2011. aug. 11. 12:22
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Pártatlan komment: Akkor ide is leírom...A Jobbik azt mondta, hogy a romák egy bizonyos része bűnöző, nem azt, hogy mindegyik. Igazából vicces, hogy még vannak akik bedőlnek egy ilyen hazugságnak, hogy "ijesztgetnek minket, nincs nyugtunk"...Miért hazudták azt, hogy Putnokon rálőttek egy roma házra, aztán meg tagadták, a helyszínre érkező szakértők pedig megállapították, hogy nem történt lövöldözés. Szóval annyira hihetőek némelyek...Ha a gyerekeknél tartunk, akkor idézek: " Debrecenben a Mester utcai parkolóból indult kirándulni öt osztálynyi általános iskolás gyermek. A gyerekek 10-12 évesek és természetes, hogy zajjal jár ennyi ember buszokra terelése. A parkolóba érkező szülők autói és a gyerekek kisebb torlódást okoztak, ami ugyebár nem meglepő egyetlen normális ember számára sem." Vajon milyen fenyegetést jelentettek a rendőrök szerint ezek a gyerekek? Tiltott ruhát viseltek, esetleg alakzatban vonultak az utcán? Ez szégyen, lassan már lesz "óvodai kirándulásos bűnözés"?. == Egy komment: "Mi lesz ha meglátja valaki a 3 éves kisfiamat terepszínű pólójában, terepszínű nadrágjában, terepszínű cipőjében a terepszínű sapkájával a fején? Talán lefújják gázspray-vel és sokkoló gumibottal ütik, miközben beviszik a rendőrkapitányságra, ahonnan már egyenes út vezet Budaházy György és társai mellé? Forgalmat irányítani persze nincs idő. Ha a bejelentő még kora hajnali 8-9 órakor még az igazak álmát aludná, az csak náci tüntetésre gondolhat néhány gyerek láttán." Ide csendőrség kell. Néhány országban jól teszik amit csinálnak, szigorítani kell, hogy ki jöhet be az országba és ha nem tartja be a szabályokat, akkor repülhet vissza, nem hiányoznak a bűnözőket is védő, faj és jogvédők. Nem rasszistázni kell és hazudgálni, hanem megtanulni viselkedni. Ha ezt sokan nem tudják felfogni a túlképzett agyukkal, akkor kell a tettek mezejére lépni, ahogy más országokban is teszik. ( nem, nem minden roma ellen). De ne hagyjuk már, hogy akiknek jó ez a bűnöző életmód, azok még nagyobb kedvet kapjanak hozzá. Mert az biztos, hogy ha az én ismerősömhöz nyúlna hozzá egy, akár magyar akár nem, azt nem csak egyszerűen megölném, ugye ez érthető?. Szóval jogokat kapjon az, aki tiszteli a törvényt és akar dolgozni. Ne félemlítsék meg az embereket, lehet békében is egymás mellett élni. Bár nem tudom minek írok, teszek ennek az országnak a sorsára, ez már csak rosszabb lesz, amíg ez a korrupt valaki van hatalmon... Lehet szart se értek a politikához, de azt tudom, hogy mi a helyes és senkivel nem kell kivételezni (mert állítólag ők is magyarok). Millió videót linkelhetnék olyan részletekkel, amiket a tv-ből kihagytak, de kár a szót pazarolni...Európa Amerikája ez az ország...
2011. aug. 12. 07:05
 22/22 anonim válasza:

Egy másik olvasó írása: "Dönthetnek, hogy vagy beilleszkednek és a Jobbik ugyanolyan polgárként kezeli őket, mint bárki mást, vagy folytatják az ingyenélő, bűnöző életmódjukat, viszont 10* akkor szankciókra kell számítaniuk, mint most.

Mivel a Jobbik elismeri a cigánybűnözés létezését, ezért kiemelt figyelmet fordítanának a cigány kisebbségre, akik kénytelenek volnának meghúzni magukat és elmenni dolgozni, mivel a segélyekből nem tudnának tovább megélni.

Mindenki azt hiszi, hogy a Jobbik cigányellenes, pedig a következő pár cigány generációnak nagyon is jót tenne az ő hatalmuk, a mai, becsületes cigányok pedig csak jól járnának.

Én nem vagyok Jobbikos, nem is rájuk szavaztam, de a cigánykérdést szerintem ők kezelnék a legjobban."

2011. aug. 12. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!