A Jobbik egy jó párt lenne, ha nem lennének benne ilyen Tyirityánok, Zagyvák meg Toroczkaik, nem lenne minden tag alulművelt, valamint a netnácik nem járatnák le?
Én bírnám a Jobbikot, mert az egyetlen párt, aki még nem lopott, fellépne az ellen, hogy külföldtől és a mögötte lévő háttérhatalmaktól függjünk (ugye mi az, hogy a Nemzeti Bank az IMF kezében van és kamatosan nyomatják a pénzt?), valamint jelentősen megoldaná a közbiztonsági problémákat és csökkentené a segélyezést, hogy életvitelszerűen meg lehessen belőle élni. Hajdúhadházon és Gyöngyöspatán az idős lakosok örülnek nekik, hogy helyreállt a közbiztonság náluk.
A folyamatos netnácik, cigányozás, zsidózás, Tyirityán kijelentése, hogy aki más bőrszínű, annak meg kell halnia (holott nem is tett még semmit, csak más bőrszínű) viszont lejáratják az egész pártot. Az, hogy a párt tagjainak többségének még egy rendes érettségije sincs (alapműveltséghez hozzátartozik), az is érdekes.
Hát nem idegesítő? Egy normális párt lenne, ha nem ilyen síkagyú népírtós-zsidózó-cigányozók lennének benne.
Tudom, hogy van cigánybűnözés, és hogy a boltig nem lehet egy kelet-magyarországi faluban nyugodtan elmenni, de egy ugyanolyan népírtást és vérengzést sírnak/sírtok vissza, mint ami 1940-45 között volt? Hát gratulálok.
Nem, nem vagyok fideszes (Új munkatörvény, egykulcsos adó és utcaátnevezések? Aha.), szoci kádárista sem, drogos-füves-hippi LMP-s sem (SZDSZ 2.0, muhaha). 19 éves egyetemista vagyok, aki szerint nincs ma egyetlen egy rendes párt sem.
Egy másik olvasó írása: "Dönthetnek, hogy vagy beilleszkednek és a Jobbik ugyanolyan polgárként kezeli őket, mint bárki mást, vagy folytatják az ingyenélő, bűnöző életmódjukat, viszont 10* akkor szankciókra kell számítaniuk, mint most.
Mivel a Jobbik elismeri a cigánybűnözés létezését, ezért kiemelt figyelmet fordítanának a cigány kisebbségre, akik kénytelenek volnának meghúzni magukat és elmenni dolgozni, mivel a segélyekből nem tudnának tovább megélni.
Mindenki azt hiszi, hogy a Jobbik cigányellenes, pedig a következő pár cigány generációnak nagyon is jót tenne az ő hatalmuk, a mai, becsületes cigányok pedig csak jól járnának.
Én nem vagyok Jobbikos, nem is rájuk szavaztam, de a cigánykérdést szerintem ők kezelnék a legjobban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!