Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik egy jó párt lenne,...

A Jobbik egy jó párt lenne, ha nem lennének benne ilyen Tyirityánok, Zagyvák meg Toroczkaik, nem lenne minden tag alulművelt, valamint a netnácik nem járatnák le?

Figyelt kérdés

Én bírnám a Jobbikot, mert az egyetlen párt, aki még nem lopott, fellépne az ellen, hogy külföldtől és a mögötte lévő háttérhatalmaktól függjünk (ugye mi az, hogy a Nemzeti Bank az IMF kezében van és kamatosan nyomatják a pénzt?), valamint jelentősen megoldaná a közbiztonsági problémákat és csökkentené a segélyezést, hogy életvitelszerűen meg lehessen belőle élni. Hajdúhadházon és Gyöngyöspatán az idős lakosok örülnek nekik, hogy helyreállt a közbiztonság náluk.

A folyamatos netnácik, cigányozás, zsidózás, Tyirityán kijelentése, hogy aki más bőrszínű, annak meg kell halnia (holott nem is tett még semmit, csak más bőrszínű) viszont lejáratják az egész pártot. Az, hogy a párt tagjainak többségének még egy rendes érettségije sincs (alapműveltséghez hozzátartozik), az is érdekes.

Hát nem idegesítő? Egy normális párt lenne, ha nem ilyen síkagyú népírtós-zsidózó-cigányozók lennének benne.

Tudom, hogy van cigánybűnözés, és hogy a boltig nem lehet egy kelet-magyarországi faluban nyugodtan elmenni, de egy ugyanolyan népírtást és vérengzést sírnak/sírtok vissza, mint ami 1940-45 között volt? Hát gratulálok.

Nem, nem vagyok fideszes (Új munkatörvény, egykulcsos adó és utcaátnevezések? Aha.), szoci kádárista sem, drogos-füves-hippi LMP-s sem (SZDSZ 2.0, muhaha). 19 éves egyetemista vagyok, aki szerint nincs ma egyetlen egy rendes párt sem.

2011. aug. 11. 12:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek, bár még így is a legszinpatikusabb párt, természetesen az ilyen marhákat ki kell rugdosni, bár spec. Novákkal nem lenne gond, sok mindent a szájába adnak, amit nem is mondott, de pl. Zagyváról süt az értelem... Pl. lehetett volna annyi esze, hogy a Magyar Szigeten körülnéz, és hazaküldi a horogkeresztes pólókat, Mein Kampf-ot áruló árusokat a búsba, mert ezzel nem csak a Magyar szigetet járatták le, de a Jobbikot is. Az ilyen betyárseregektől meg (amik tele vannak börtönviselt emberekkel) mindenképpen el kell határolódni.
2011. aug. 11. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
11%

"Novákkal nem lenne gond"

Novák tanuljon meg viselkedni a parlamenthez méltóan, ha már bekerült, utána beszélhetünk arról, hogy szavazok-e rájuk.

2011. aug. 11. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Novák volt az, aki egy tüntetésen kipát tett Károlyi Mihály szobrára. Mit ért el ezzel? Csak annyit, hogy liberálisék megint kaptak némi muníciót, hogy mennyire antiszemita a Jobbik. Károlyit nem azért utáljuk, mert zsidó (nem is volt az), hanem mert nagyban hozzájárult az ország feldarabolásához.

Ilyen akciók után nem tudom, miért csodálkoznak egyes jobbikos vezetők, hogy leantiszemitázzák őket. A szokásos vádakra pedig nem tudnak mást reagálni, mint hogy felmutatják a Magyar Gárda-szimpatizáns, zsidó származású Reiner Pétert.

2011. aug. 11. 15:08
 14/22 anonim ***** válasza:

"Én bírnám a Jobbikot, mert az egyetlen párt, aki még nem lopott"

Az itt elhangzottak mellé még annyit tennék hozzá,hogy Schiffer András,Jávor Benedek,Kaufer Virág,Szabó Rebeka,Vágó Gábor,Osztolykán Ágnes,Mile Lajos vagy Szabó Tímea mikor is loptak?

2011. aug. 11. 15:58
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, te bíznád egy olyan pártra az ország sorsát, amit egy amerikai üzletember pénzel, elzavartak egy Audi-beruházást, mert "árt a környezetnek" valamint a parlamenti gyűléseken állandóan kimennek a teremből?
2011. aug. 11. 16:20
 16/22 anonim ***** válasza:

ma 16:20

Nehezen,de még inkább ők,mint egy olyan párt akinek nem csak a tagjai ,de a szimpatizánsai is állandóan vetítenek,hárítanak,félrebeszélnek ,összemosnak,mintahogyan azt te is tetted! Akkor mé gegy kérdés: az LMP vagy a Jobbik bújt-e a mentelmi joga mögé? Az Lmp kikúrta azt a tagját,aki visszaélt egy pályázaton,a Jobbikot nem érdekli,ha ostorcsapkodós bűnözők veszik körül vagy,ha tilsban parkoló ,reklamáló,mentelmijoga mögé bújó Morvaik....

2011. aug. 11. 16:28
 17/22 A kérdező kommentje:

És hogy magyaráznád Gyöngyöspatát, amikor a falusi lakosságot terrorban tartó romák mellé álltak?

Nem vagyok egyik párt híve sem, de ez sem megoldás.

2011. aug. 11. 16:43
 18/22 anonim ***** válasza:
45%

ma 16:43

Elkell,hogy mondjam nem vagyok LMP-s,tehát,ha valamit rosszul csináltak nem azt én feledatom kimagyarázni őket,rengeteg LMP-s van ,aki kizárólag ,csak a párt romapolitikáját kritizálják és rengeteg,aki egyetért a rokmapolitikájukkal ,de nem LMP-sek... Én azt mondom az önbíráskodás nem megoldás,tehát ebben az esetben jobban elítélem azt,ami antidemokratikus,mint azt ami demokratikus! Talán az állam feladata lenne,hogy megvédjék az állampolgárok jogait,de az államtól is badarság állandóan a segítséget várni... Egyébként én abban sem vagyok meggyőződve,hogy csak is a cigányok volta kebben a hibásak,ráadsául biztos ,hogy nem az összes cigány...amit pedig leműveltek ott a gárdások és társaik (roma asszonyt szívrohamig ilyszgetni,hogy aztán hamarabb elinduljon a szülése,gyerekeket iskolába kisérgetni stb...),már túlmegy minden határon! Volt olyan ügy,ahova úgymentle a gárda,hogy nem is abban a faluban történt a balhé,amire hivatkoztak! Ezek ellen jogosan fellehet lépni,de ezzel az LMP úgysem tudja komolyabban akadályozni a gárdát! megértem,ha valaki fél a faluban ,mert rettegésben tartják bizonyos emberek (akik közül mind roma) és ezért segítségért folyamodik,de azt is tudom,hogy ennél értelmesebben is meglehetne ezeket a problémákat oldani! Részemről nem fogom a gárdát isteníteni,sőt elvetem azon megnyilvánulásai miatt,amiket az évek során más helyzetekben tettek! Ha ideológia nélkül,"csak" megfélemlített családokat menekítenének,talán még némi szimpátiát is éreznék irántuk,sőt...!

2011. aug. 11. 16:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a JOBBIK; a Birodalmiak, az LMP meg a Köztársaságiak... Rá kell jönni, hogy nem nemtől vallástól, és faji hovatartozástól függ a világ, hanem a meg nem adott szerepk be nem töltésétől...
2011. aug. 11. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
A feleségem pedig egy igazi álomnő lenne, ha nem lenne bandzsa, fogatlan, ragyás arcú, lógó tokájú, hájpacni értelmi fogyatékos, csámpás O-lábakkal.... Ennyit a kérdésről.
2011. aug. 11. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!