EMBEREK! Ha mondjuk holnap lenne egy új népszavazás, ti elmennétek szavazni?
Esetleg hová tennétek a voksotokat, melyik párt felé húztok leginkább? Véleményekre vagyok kíváncsi!
(Sok embertől hallottam, hogy a jelenlegi Fidesz-uralom alatt kiábrándult a politikából, csupán ezért érdekel)
"És azért mennék el, mert aki nem szavaz, az lemond alkotmányos jogáról, tehát onnantól nyugodtan befoghatja, elvégre kijelentette, hogy a szavazó többség véleménye számára tökéletes :)"
Úgy is lehet ezt felfogni hogy mindegyik párt elesik egy potenciális szavazótól. Nem csak úgy hogy "aki nem szavaz az konzerválja a sz@rt".
Én is mennék de különösebben nem érdekel ez az egész csak az érzés miatt, amúgy tök lényegtelen hogy ki kormányoz. "Oszd meg és uralkodj" ennyi az egész, amíg a birkák szidják egymást meg a pásztorokat addig könnyebb a kívánt irányba terelgetni őket.
Egy gondolkodó birka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!