Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc. Info valódi hatása?

A kuruc. Info valódi hatása?

Figyelt kérdés

Ezt nem én írtam, de nagyon találónak tartom:

"13 éves voltam a tévéostrom idején. Utána minden jött magától, informatikán mindenki a kurucinfót olvasta(én amúgy 2006 előtt is ismertem), nameg a bombagyár-rádió is alap volt. Beleszövődött a mindennapjaimba, Hollywoodban már csak a illuminátusok összeesküvését láttam, a magyar parlamentben Izraelt, a szupermarketekben a magyarellenességet. Ahová néztem, mindenhol ellenséget láttam. Iránt támogattam minden fórumon stb... Aztán a bombagyár megszűnt, a világgazdasági válságnak úgy-ahogy vége volt, a kurucinfó retorikája pedig egyre gusztustalanabbnak tűnt. Múlt az idő, új embereket ismertem meg. Rájöttem, hogy a legnagyobb jótevőm zsidó volt. Megtudtam, hogy a perzsák 90%-a úgy utálja a rezsimet mint a szart, illetve arra, hogy Ahmadinezsád f*szságai miatt emberek milliói szenvednek. Mivel közgázra készültem, ezért utánanéztem pár dolognak, felhívtam a bankár rokonomat, megvettem pár könyvet és rájöttem, hogy a világgazdaságot kőkemény képletek, meghatározott számítások irányítják, nem pedig szabadkőművesek, ördögök, összeesküvők. Sajnos arra is rájöttem, hogy nem ők nyomták a propagandát éveken keresztül a fejembe. Mondhatni, hogy a farkas kiáltott farkast :S

Lassan én is 19 éves leszek, és úgy érzem, hogy "megtisztultam". Szélsőjobbos koromban minden bokorban ellenséget láttam, minden nap azt hittem, hogy bedől az USA gazdasága, mindig azzal feküdtem, hogy másnap izraeli tankok zörejére ébredek. Most nagyon hülyének érzem magam, hogy ezeket mind elhittem, még akkor is, ha csak 14 éves voltam. Érzelemből politizáltam, ami egy nagyon keserves dolog."

2011. aug. 9. 18:05
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
65%
Ködös elméjű gyermek, aki most azt hiszi, hogy tisztán lát, aztán majd rájön, hogy mégsem, talán mire felnő megérik és megtanulja helyén kezelni a dolgokat. Egy 13 éves ne politizáljon, mert nem neki való, hanem tanuljon. :)
2011. aug. 9. 19:02
 22/47 A kérdező kommentje:

"talán mire felnő megérik és megtanulja helyén kezelni a dolgokat."

Szerintem már megtanulta.

2011. aug. 9. 19:03
 23/47 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem. :)
2011. aug. 9. 19:06
 24/47 A kérdező kommentje:

amennyiben?

benned is egy kuruc olvasót tisztelhetek?

2011. aug. 9. 19:06
 25/47 anonim ***** válasza:
13%
Azért az USA gazdasága rendesen dőlöget, meg a többi is, meg volt már egy nagy világválság a bankrendszer miatt. ;)
2011. aug. 9. 19:10
 26/47 anonim ***** válasza:
75%
Nem baj, ha egy tizenéves egyszer-egyszer kipróbálja a füvet. Magam is kipróbáltam, akárcsak nagyon sok ismerősöm, mégis tisztességes, józan, felelősségteljes felnőtt lettem, aki még sört is ritkán iszik, nemhogy bármilyen drogot használna. Sőt, így jobban meg tudom ítélni a hatásait és következményeit. Hasonló a helyzet a tizenévesek "náculásával" is. Mire betöltik a huszonötöt, legkevesebb 90%-uknak megjön az esze, és rájönnek arra, hogy mekkora marhasággal etették őket, illetve ők saját magukat.
2011. aug. 9. 19:21
 27/47 A kérdező kommentje:

"Azért az USA gazdasága rendesen dőlöget,"

jó, és?

ez csak egy egyéni szempont, hogy ő akkoriban mitől félt, miért vette be a propagandát...

egyébként is ez a válság várható volt, nem a kuruc hozta el a fényt a sötétségbe...

2011. aug. 9. 19:26
 28/47 anonim ***** válasza:
48%

"<covenant> válasza:

Nem baj, ha egy tizenéves egyszer-egyszer kipróbálja a füvet. Magam is kipróbáltam, akárcsak nagyon sok ismerősöm"

Hujuj... és még a mai fiatalok?!

2011. aug. 9. 19:36
 29/47 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Igen ez a valódi hatása.
2011. aug. 9. 20:18
 30/47 anonim ***** válasza:
42%

"amennyiben?

benned is egy kuruc olvasót tisztelhetek?"

Amíg valaki csak feketét és fehéret lát, azt bizonyítja, hogy nem képes az összefüggéseket felfogni.

A Kurucot a másik oldal túlsúlya tartja életben, mihelyst kiegyenlítődnek az erőviszonyok, megszűnik a létjogosultsága is.

2011. aug. 9. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!