Miért nem kezdünk el mér végre tiltakozni, sztrájkolni, lázadni mi magyarok?
"Miért nem kezdünk el mér végre tiltakozni, sztrájkolni, lázadni mi magyarok?"
2006-ban kb ugyanaz megtörtént. Volt értelme így utólag? Nem sok. Sajnos.
"Akkor a világon sose volt még olyan hogy a tiltakozók nyertek volna? :O"
hosszú távon? sosem...
Ráadásul te miért tiltakoznál?
mégis mit csinálnál a cigókkal?
gondolom ha ennyire fosol attól, hogy kitiltanak innen, akkor ki akarod őket irtani.
"És nehogy már a rendőrök most ezért fejbelőjenek? Bezzeg a romákat nem lőnék fejbe még ha megkésel egy magyart..."
Ezért simán parancsot kaphatnának rá, mivel a hatalom van veszélyben.
"Meg persze ha nem mi hanem a kisebbség tiltakozna akkor nekik biztos engedelmeskednének."
Ha forradalmat akarsz, inkább köss békét a kisebbségekkel, hidd el, a nagy részük rendes ember lenne, ha biztosítva lennének a megfelelő körülmények.
"Gondolom tudjátok..."
Eddig azt hittem, tudom, de úgy látszik, te a cigányok ellen akarsz tüntetni?
Alapítsd meg a Magyar Fajfenntartó Szakszervezetet, és sztrájkoljatok a szaporodás szüneteltetésével.
"Akkor a világon sose volt még olyan hogy a tiltakozók nyertek volna? :O"
De volt, a munkásmozgalomnál, pl. a nyolc óra munkát így nyertük magunknak.
De ott a gazdaságot megbénító általános sztrájkok voltak, és értelmes, megvalósítható célokért harcoltak, nem a polgártársaik ellen.
Szerintem te polgárháborút akarsz.
Nekem nem polgártársaim a romák.És ha kimehetnék az utcára ilyenekkel: [link]
és ha a rendőrök is megengednék akkor nem félnék Bár lehet hogy nem lenne időm tárat cserélni mert addigra odajön az összes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!