Hol a közbiztonság?! Az elmúlt 3 hétben negyedszerre törték fel a tárolónkat.
Nem a focimeccsen kéne netevgélni hanem rendtet tenni végre az országban.
Merugye két alatt megszűnik a bűnözés.....
Tetű banda mindegyik!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Te vagy nagyon gyenge, főleg szellemi szinten.
Ha nem tudod elfogadni hogy másnak más a véleménye akkor ne olvasd el!
"Miért pont iráni?
ja, hogy arabmániád van, mint a fos JObbiknak..."
Nincs arab mániám, (sőt nem is szeretem az arabokat) de ahhoz hogy ezt felfogd minimum nagykorúnak kéne lenned. Majd ha olyan idős leszel mint én akkor talán felfogod hogy a bűnözőket csak az elrettentő ítéletek tarthatják vissza a bűnelkövetéstől.
Egyébként azért iráni mert ott a lopást még mindig sok esetben végtagcsonkolással büntetik. Arra hogy mért kellene a babakocsi lopást ilyen módon büntetni pedig majd rájössz ha szülő leszel.
AZt gondolom az ide válaszolók nagy részének nincsen családja, (tisztelet a kivételnek) egyébként tudhatnák hogy két gyerek mellett amikor lényegében az ember mindent egyedül intéz mert a férje dolgozik mint a bolond hogy meg tudjunk élni, az nem irna ilyet senkinek.
Remélem ha szülők lesztek jó mélyen magatokba néztek.
És igen el lehet képzelni vannak olyan emberek is akik megoldást várnak az államtól, az önkormányzatoktól, a polgármestertől, nem csak mindig a vállvonogatás.(nézzetek magatokra!!)
Minden nap mosok főzők takarítok, nevelem a két gyerekem, dolgozom, becsületes ember vagyok, nem hinném hogy mástól várok megoldást, de igenis lehetNE tenni valamit az ügy érdekében hogy ne az egész kerületet rabolják ki, köztük minket 3x.
Ám lehet, hogy a többség nem is lát az orránál tovább (meg asszonynál, urambocsá a vacsorájánál). No nem gond, végül is egyszer majd Ti is vártok egy kis segítséget attól akinek havonta a fél fizetésemet leadózom nem igaz???
"a sok idióta, aki lepontozott, bizonyára azt hiszi, hogy ha a Jobbik kerül hatalomra megszűnik a bűnözés...
"
nem érdekel a politika de azért keményen lepontoztalak. Aki általában a pontjaiért nyavajog a gyikon és egy kérdéshez több felesleges posztot ir az csak %vadász...
"Ha nem tudod elfogadni hogy másnak más a véleménye akkor ne olvasd el! "
ezt magadnak is írhatnád.
ilyenkor bezzeg tudtok erre hivatkozni, hogy a másikat is meg kell hallgatni...
ez pedig liberális dolog.
akkor te most libsi vagy?
" de ahhoz hogy ezt felfogd minimum nagykorúnak kéne lenned. Majd ha olyan idős leszel mint én "
idősebb vagyok nálad.
ja és szállj le a magas lóról, mert a széljobberek azok, akiknek nincs mire nagyképűnek lenni.
"de igenis lehetNE tenni valamit az ügy érdekében hogy ne az egész kerületet rabolják ki, köztük minket 3x. "
polgárőrség, már valaki írta neked, de te csak sopánkodni tudsz...
"idősebb vagyok nálad.
ja és szállj le a magas lóról, mert a széljobberek azok, akiknek nincs mire nagyképűnek lenni."
"ez pedig liberális dolog.
akkor te most libsi vagy?"
Akkor most mégis melyik vagyok?
Döntsd már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!