Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is javult a...

Szerintetek is javult a közbiztonság?

Figyelt kérdés

Mert szerintem érezhetően nagyobb biztonságban vagyunk mi magyarok. Hozzánk pl az elmúlt 1 hónapban 2x próbáltak meg betörni, a neten azt olvastam hogy 35,5°°-al nőtt a bűnözés országosan, 60%-al nőtt a betöréses rablás csak Budapesten.

Szóval nekem senki ne mondja hogy így rossz meg úgy hiszen a Fityesz megteremtette a biztonság birodalmát.

2011. febr. 8. 19:21
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
"Viccet" félre téve csak én látom, (tapasztalom is) hogy egyre merészebbek a betörők, a hagy ne mondjam melyik etnikumhoz tartozó emberkék vagy tényleg igazak a fenti számok?
2011. febr. 8. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Semmit se javult. Csak jobban elhallgatják a kínos (apacsokkal kapcsolatos) híreket. Olvasgass nemzeti hírportálokat!
2011. febr. 8. 19:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Tudom, ott olvastam én is ezeket.
2011. febr. 8. 19:26
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg nem javult semmit.=S
2011. febr. 8. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem javult, vidéken meg főleg nem..
2011. febr. 8. 19:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki vagyok, romlott. Naponta látok már a helyszínt felmérő cigányokat. Eddig ritkán jöttek.
2011. febr. 8. 19:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyre durvább a helyzet,itt Borsodban majdnem hetente vernek meg idős embereket a cigányok.
2011. febr. 8. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az orkoknak szigorúbb törvények kellenének, egyre többen vannak, és egyre tovább mennek.

Javulás történt viszont a bolti lopások terén.

2011. febr. 8. 19:57
 9/16 anonim válasza:
100%
Aki úgy érzi, hogy "javult" a közbiztonság, csak várjon az új közfoglalkoztatási törvények és szociális megszorítások bevezetéséig! :) Akkor lesz csak nagy javulás ;)
2011. febr. 8. 20:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A közbiztonság jobb lett, főleg ha ORBÁN is azt mondja, és közben egész véletlenül a Tanú egyik jelenete ugrott be:

Dániel Zoltán: Milyen a hangulat tifelétek?

Pelikán: Hááááát...

Dániel Zoltán: Azt olvastam kitűnő.

Pelikán: Hol olvastad?

Dániel Zoltán: A hangulatjelentésben.

Pelikán: Akkor biztos kitűnő.

2011. febr. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!