Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is javult a...

Szerintetek is javult a közbiztonság?

Figyelt kérdés

Mert szerintem érezhetően nagyobb biztonságban vagyunk mi magyarok. Hozzánk pl az elmúlt 1 hónapban 2x próbáltak meg betörni, a neten azt olvastam hogy 35,5°°-al nőtt a bűnözés országosan, 60%-al nőtt a betöréses rablás csak Budapesten.

Szóval nekem senki ne mondja hogy így rossz meg úgy hiszen a Fityesz megteremtette a biztonság birodalmát.

2011. febr. 8. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Aki úgy érzi, hogy "javult" a közbiztonság, csak várjon az új közfoglalkoztatási törvények és szociális megszorítások bevezetéséig! :) Akkor lesz csak nagy javulás ;)"

Na, pont erre gondoltam tegnap, mikor belehallgattam OV beszédébe.

2011. febr. 8. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a napbarnított etnikum védelmezőit, illetve akik szerint javult a közbiztonság, hogy költözzön le Borsodba csak egy hétre. Garantálom,hogy gyökeresen megváltozik a véleményük. A Rózsadombról könnyű észt osztani.
2011. febr. 8. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
"Javaslom a napbarnított etnikum védelmezőit, illetve akik szerint javult a közbiztonság,"Vagy fogadjon be belőlük egy családot,Obánc is kerüli a fajtáját.
2011. febr. 8. 20:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Lesz itt még jobb világ...
2011. febr. 8. 21:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a rendőri jelenlét fokozódott több rendőrautót és járőrt látok, mint régebben (vidéken is és a fővárosban is), viszont a bűnözés mértéke nőtt. Szerintem nem az állam felkészületlensége inkább a bűnözők elszántságának és agresszivitásának növekedésére vezetném vissza... mindenhol a rendőr sem tud ott lenni, nem rakhatnak minden magányos nyugdíjas mellé :S ...sajnos...
2011. febr. 9. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Ma az Őrs vezér téri aluljáróban egy férfi állt, táblával a kezében. Bármilyen munkát elvállalok ez állt rajta. A férfi nem alkoholista, ortopéd cipőt hordott, mert az egyik lába jóval rövidebb volt. Látszott rajta, hogy nem lumpen alak. 5 rendőr ment oda hozzá igazoltatni. Nagyon szégyelltem magam. Az ismerősöm kisboltját (Miskolcon)azért kellett bezárni, mert a cigányok bejártak, levettek mindent a polcról és kisétáltak. Az ismerősöm elment a rendőrségre, a rendőr azt mondta neki, hogy nem akar tenni semmit, mert ő is azon a környéken lakik, és félti a családját. SZÉGYEN!!!!!!!!!
2011. febr. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!