Jobbikosok miért agymosottozzák le a nem jobbikosokat, mikor ők isszák a barikad és a kurucinfo minden szavát?
mert így érzik azt, hogy
1. ők okosabbak
2. Ugyanazt alkalmazzák, mint az ellentábor (hülye egy szokás, de ez van :(
3. mert eljutottak arra a szintre, hogy amit a kuruc leír vagy a barikád, azt készpénznek veszik (itt most nem a nyilvánvaló bűnesetekre gondolok)
Tisztelet a kevés kivételnek.
"Szerintem is tök jó, hogy eladjátok az egész országot! "
Mi adtuk el az országot?
MI?
te hülye vagy elmebeteg sz@r...
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:59
na te vagy az, aki egy tévéműsorra vezet mindent vissza...
Igazság szabaddá tesz...
uramisten
Te tényleg agymosott vagy...
"meg mindenki más ,aki nem jobbikos!"
aki ilyet leír (legyen bármely párt szimpatizánsa) az a zárt osztályra való...
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:43
amikor már eljutnak arra a pontra, hogy feltétel nélkül elhiszik bármely sajtóorgánum (jelenesetben a kuruc és tsai) szövegét, automatikusan belépnek az agymosottak körébe...
"Szerintem is tök jó, hogy eladjátok az egész országot! Az új alkotmányban nem védik se a földünket! Gyere le közénk vidékre, élj a cigányok között csak egy hétig. Otthon a fotelból Rtl-t meg Tv2-t nézni a menő! Nem jelentkeztél még a VV5be? Csak az igazság tesz szabaddá és ha te ezt nem látod, egy beteg ember vagy"
Kik? Szerinted mi parlamenti képviselők vagyunk? Súlyos tévedés. Az "igazságot" szolgáltató kurucinfón meg barikádon kívül pedig más is van, nem csak a TV2, meg Retekklub mint ahogy azt te gondolod.
Nem isszák..
Viszont ne várd,hogy egy jobbikos,egy mszp-s lapból,csatornáról fog tájékozódni,vagy,hogy egy fideszes,jobbikosból.
Unalmas ez a jobbikozás,hogy aki jobbikos az hülye..Tiszta szánalom..
"Viszont ne várd,hogy egy jobbikos,egy mszp-s lapból,csatornáról fog tájékozódni,vagy,hogy egy fideszes,jobbikosból."
Mért ne lehetne elvárni?
Én is olvasom a barikadot, az indexet és az echo tv-t is szoktam nézni.
"Viszont ne várd,hogy egy jobbikos,"
Én bizony elvárom, mert néha még én is ránézek a kurucra.
Másképp nehéz vitázni valamiről, amit el sem olvastunk.
A többféle nézőpont tágítja a látóköröd. Persze mindent fenntartással kell kezelni.
Aki erre nem hajlandó, azt bizony nehezen tudom komolyan venni, az meg különösen idegesítő, mikor ő agymosottaz le engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!