Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent Számotokra a...

Mit jelent Számotokra a magyar illetve az árpádsávos zászló?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 13:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
66%
valóban valamiben egyetértek jobbikosként a hungaristák (szálasi féle hungaristák ) eszméivel ugyan ugy mint a mai mszp-sek a komcsikkal
2011. aug. 8. 14:46
 22/47 Foxyy ***** válasza:
39%
14:43 de hiába mutatod, nem értik... mutathatod egy birkának, az is csak bégetni fog rá, mint ők. csak gyűlölködésből csinálják.
2011. aug. 8. 14:48
 23/47 anonim ***** válasza:
39%

Senki se mondta, hogy hungarista zászló.

Miért ne asszociálhatnánk a szélsőjobbra az árpádsávos zászlótól? Nekem már a turulról is ők jutnak az eszembe.

2011. aug. 8. 14:49
 24/47 anonim ***** válasza:
82%

Magyar zászló: Magyarországot, mivel az ország nemzeti jelképe.

Árpádsávos zászló: magyarkodókat, szélsőjobbosokat, agresszív embereket.

És igen, felfogtam, hogy nem egyenlő a hungarista zászlóval, ettől még bizonyos körökben előszeretettel lengetik.

2011. aug. 8. 14:53
 25/47 anonim ***** válasza:
61%
majd hoz orbán egy törvényt hogy nem lehet 2méternél magasabban egy árpádsávos zászló vagy valami efféle baromságot
2011. aug. 8. 14:56
 26/47 anonim ***** válasza:
75%
Igazából én nem tudom mit jelent számomra a magyar zászló. Ez egy nemzeti jelkép, ami a hazaszeretetet a nemzeti identitást, az országhatárokat, a magyar történelmet szimbolizálja de , hogy nekem mit jelent, hát azt nem tudom. Azt tudom, hogy mit nem jelent. Például hagymázas víziókat a nagy és egységes magyar birodalomról a kereszténység nevében, vagy az elcsépelt erőltetett rendezvényeket, ahol mindenki rendkívüli képmutató módon iszonyatosan magyar 1 2 órára, utána otthon a többség meg leül sört vedelni a tv elé, és nézi a való világot, meg a barátok köztöt. Az árpádsávos zászló meg sok idiótát jelent számomra, akik kimennek tüntetni a zsidók és a cigányok a gazdagok, a melegek, a liberálisok és mindenki ellen akik nem olyanok mint ők, mert végső soron a társadalmi és gazdasági problémákat ők okozták , és utána ha azt mondják neki, hogy ez nem más mint szín tiszta gyűlölet, és kirekesztés, akkor ők azt válaszolják, ez nem így van te büdös zsidó! Remélem majd egyszer majd megtudom, hogy ezek a zászlók valóban mit jelentenek, és azt, hogy számomra mit jelképeznek.
2011. aug. 8. 16:43
 27/47 anonim ***** válasza:
63%

Az árpádsávos zászlóval van egy nagy probléma.

Kapásból az, hogy a kedves és derék és mellé nagyon békés tüntetők, valamint nagymagyarok, turbómagyarok, és egyebek, nem az igazi, árpádsávos zászlót használják, amely zászló a magyar történelmi zászlók közé tartozik.

Ezek az emberek, egy piros-fehér csíkos zászlót használnak.

Márpedig, ha valaki magyar ember, ismerje pontosan hazája jelképeit, és hányni tudok az olyan emberektől, akik pontatlanul használnak egy jelképet!

De lássuk konkrétan.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nézze meg mindenki figyelmesen, az ,,árpádsávos" zászlókat.

Most pedig, az igazi árpádsávos zászlót:

[link]

Abban reménykedek mindenkinek feltűnik a különbség, de ez hiú ábránd. Tehát el is magyarázom.

A tüntetők zászlajának más a formája. Mivel egy zászlónak, a forma, az arányok ugyanúgy fontosak mint a színek elhelyezkedése, csakis akkor lesz egy zászló magyar történelmi árpádsávos zászló ha

[link]

Így néz ki. Ha pontosan, teljesen így néz ki.

Ha nem így néz ki, akkor az egy másik zászló.

Ez van srácok, legközelebb mielőtt elkezdtek nagymagyarkodni, és verni a melletekek, hogy mekkora hazafiak is vagytok, vegyétek a fáradtságot, és nézzétek már meg, hogy egy adott jelkép amit használni akartok, hogy is néz ki pontosan, na és mit is jelképez.

Persze úgyse fogjátok, inkább lepontoztok, és személyeskedtek majd.

2011. aug. 8. 17:24
 28/47 anonim ***** válasza:

Jó a nickneved kérdező.

Amúgy a magyar zászló a hazámat, történelmünket jelképezi számomra.

Az árpádsávos lobogóra nem tekintek úgy, mintha valami szélsőjobb jelkép lenne, de azért nem ugyanazt érzem, mint a magyar zászlónál. Továbbá a szélsőjobb erősen törekszik rá, hogy kisajátítsa magának, ezért "rossz a sajtója".

2011. aug. 8. 20:16
 29/47 anonim ***** válasza:
58%

"nincs is Mo-n szélsőjobboldal"

mire alapozod ezt a felettébb ostoba kijelentésed?

2011. aug. 8. 20:17
 30/47 anonim ***** válasza:
70%

"ahol meglátom a neved röktön nyomom a piros kezet a kommented el se olvasom!!! "

ez meglehetősen primitív ösztönlényekre emlékeztető viselkedés.

2011. aug. 8. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!