Szerinted melyik a szebb: a sima magyar zászló vagy a magyar zászló címerrel?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 10:52
4/9 anonim válasza:
Attól függ...
A hivatalos zászló a "címertelen", a címeres inkább a polgári zászló.
Itt bőven találsz róla információt: [link]
5/9 UM4 válasza:
szerintem címer nélkül
az hogy még egy jó címerünk is van, külön öröm
szegény amerikaiaknak jóformán csak zászlójuk van, nem annyira érzik sajátjuknak a címerüket de ebben nem kéne rájuk hasonlítanunk
6/9 anonim válasza:
Címer nélkülire szavazok. Egy másik kérdésnél már leírtam, hogy nekem a címer rápakolása a zászlóra nagyon szláv szokás, hogy mindenáron megkülönböztessék magukat. Nekünk ilyen nem kell. Akik az olasszal vagy neadjisten a mexikóival összetévesztik, azok címerrel együtt is összetévesztenék.
7/9 anonim válasza:
Nekem a kedvenc zászlóm a székely zászló, de amúgy én Kárpátia koncerten címer nélkülit vettem mert nekem az tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!