Mit jelent Számotokra a magyar illetve az árpádsávos zászló?
Segítek várj. Előző kommentem:
Egy szóval nem mondtam. Annyit írtam, hogy a magyargyűlölő jobboldaliak jutnak eszembe, MERT NÁLUK SZOKTAM LÁTNI. Azt viszont EGY SZÓVAL NEM ÍRTAM, HOGY AKI HASZNÁLJA AZ AZ IS. SZÖVEGÉRTÉS.
Kiemeltem a fontos szövegrészeket. Ha ezek után sem érted, tényleg nem tudok mit kezdeni veled.
akkor a magyargyűlölőknéél szoktad látni ezért jutnak ezsedbe a zászlóról
de ha használják attól nem magyargyűlölők de mégis mire használják? betakarják vele magukat este vagy mire gondolsz?
Magyar zászló:A HAZÁMAT(büszkeséggel tölt el)
árpádsávos zászló:szélsőjobbosokat(undorral tölt el)
Magyar zászló: büszkeség.
Árpádsávos: sajnálat. Sajnálat, hogy bizonyos politikai csoportok kisajátítottak egy ősi jelképet.
"szerintem bizonyos emberek sosem fogják felfogni, hogy az Árpádsáv nem egyenlő a Hungarista zászlóval, úgyh felesleges őket kioktatni."
Én pl. tisztában vagyok ezzel, sőt, szerintem legtöbben tudjuk ezt, de szerinted miért pont ezt a zászlót vették újra elő a szélsőjobbosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!