Miért van itt az, hogy ha bírálod a magyarokat, akkor rögtön magyarellenes vagy?
Miért van az, hogy azok, akik rögtön magyarellenesnek bélyegeznek, nem képesek a saját népüket kritikával szemlélni?
Mondogatják, hogy szembe kell nézni a problémákkal, de valamiért csak és kizárólag más csoportokat tartanak felelősnek, a magyarokat sosem?
Mintha egy népnek sose lenne befolyása abba, ami történik vele...
"Akik magyar földön élnek (ami a kárpátokon belül van)"
Tehát aki mondjuk az USA-ban él, vagy Ausztráliában, vagy Kongóba költözött ki az már nem magyar?
gratulálok...
"Egyéni felelősség, hallottál erről?"
Hallottam
azokat kérdezd, akik mindent a zsidókra vezetnek vissza...
"3. Ha szellemi párbajra hívsz, először talán fegyverkezz fel!
XD"
Hát azt inkább neked kéne
ikszdé
A te logikád alapján csak azért magyar valaki, még ha mondjuk Felvidéken él, mert a Kárpátmedencében él (ez szimpla irredentizmus), de az már nem, aki az USA-ban...
vaslogika
"zerinted ez a 9 millió agyonadóztatott, agyonnyomorgatott, kihasznált, erkölcsileg hazavágott, átvert, önzővé és reménytelenné tett, valóvilágon-nevelkedett és szappanoperákkal kimosott, "
1 .kb. 4 millió ember adózik, azt sem úgy, ahogy kéne...
2. ha ennyire nyomorgunk (tényleg nem túl jó a helyzet, de a te szöveged mindenképpen túlzás), akkor miből telik kocsikra, házra, plazma TV-re, nyaralásra mégis még így is annyi embernek?
3. az erkölcsöt ne keverd ide. erkölcsös időkben is szarban voltunk már
4. tehát a valóvilág már több, mint 100 éve létezik? óó, hát megvan minden baj forrása...
mert ugye azért nem az illető hibás aki azt a sz@rt nézi, ugye?
akkor te vagy én miért nem nézzük?
MERT ÍGY DÖNTÖTTÜNK!
" nélkülöző és a kákán is csomót kereső "
ez azért igen nagy csomó volt a kákán...
olyannyira hogy már téged is befont
ikszdé
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:53
ezzel teljes mértékben egyetértek
Tudod kedves kérdező, az az érzésem hogy te egy fizetett megmondóemberke vagy. Ráadásul a realitásérzéked is sérült.
Ha majd vitaképes leszel, szólj és vitatkozhatunk. Addig hangoztasd a liberális igéidet és haladj tovább a rothadó narancsból rakott és döglött kék madaraktól meg száraz szegfűkkel szegélyezett úton.
"Tudod kedves kérdező, az az érzésem hogy te egy fizetett megmondóemberke vagy. Ráadásul a realitásérzéked is sérült.
Ha majd vitaképes leszel, szólj és vitatkozhatunk. Addig hangoztasd a liberális igéidet és haladj tovább a rothadó narancsból rakott és döglött kék madaraktól meg száraz szegfűkkel szegélyezett úton."
Tipikusan a gyengék taktikája: visszavonulót fújni azzal a zárómondattal, hogy korlátolt vagy, világosodj meg, stb. De! Milyen alternatívát kínálsz nekünk Te, vagy a Jobbik? Egy izolacionista, vérkeresztény, erőltetett ideológiájú rendszert? Esetleg (kiindulva Vona Gábor megnyilatkozásaiból) vissza akarnátok redukálni Magyarországot egy iszlám ország fejlettségi szintjére is, szemléltetve a magyar-iszlám kapocs megbonthatatlanságát...? :)
"Tipikusan a gyengék taktikája: visszavonulót fújni azzal a zárómondattal, hogy korlátolt vagy, világosodj meg, stb. De! Milyen alternatívát kínálsz nekünk Te, vagy a Jobbik? Egy izolacionista, vérkeresztény, erőltetett ideológiájú rendszert? Esetleg (kiindulva Vona Gábor megnyilatkozásaiból) vissza akarnátok redukálni Magyarországot egy iszlám ország fejlettségi szintjére is, szemléltetve a magyar-iszlám kapocs megbonthatatlanságát...? :)"
Máris iszlamista vagyok pedig hagylak kibontakozni?
Mindenesetre bár a legkevésbé sem szeretem az iszlámot
(Bár a bűnös bűnhődjön tételükkel egyetértek)
Egyébként ha a két rossz közül kell választani, akkor inkább az iszlám mint a cionista. :-)
A törökök kevesebb kárt tettek, illetve visszafordíthatóbb károkat okoztak!
Alig várom a következő bemagolt liberális kirohanásodat, addig is öleld kebledre a házi kedvenceiteket: az integrációra várót, az úszósapkást és a homárt. XD
Előre a narancsligetbe liberátor elvtárs! :-D
"Alig várom a következő bemagolt liberális kirohanásodat, addig is öleld kebledre a házi kedvenceiteket: az integrációra várót, az úszósapkást és a homárt. XD
Előre a narancsligetbe liberátor elvtárs! :-D"
Micsoda kis intellektuális szónoklat. Nagyon okos kis ember lehetsz, ha szerinted attól, hogy nem értek egyet a Jobbik politikájával, egyből libsi, bolsi, zsideszes, zsidóbérenc magyarellenes vagyok... :) Gratulálok, és még ti lennétek a naaagy toleráns nemzetiek...hát hogyne, én meg Ed Norton vagyok :) Egyébként nem a Fideszre szavaztam, ezt (hogy stílusos legyek) elkúrtad, nem is kicsit... :)
Egyébként ahogy látom Te fekete-fehérbe látod a világot...vagy cionista, vagy iszlamista. Vagy jobbikos, vagy riherongy zsidóbérenc. Vagy árpádsávos, vagy vörös. Ha szerinted ezt is az agymosó libsi gépezet mondatja velem, akkor csak sajnálni tudlak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!