Miért van itt az, hogy ha bírálod a magyarokat, akkor rögtön magyarellenes vagy?
Miért van az, hogy azok, akik rögtön magyarellenesnek bélyegeznek, nem képesek a saját népüket kritikával szemlélni?
Mondogatják, hogy szembe kell nézni a problémákkal, de valamiért csak és kizárólag más csoportokat tartanak felelősnek, a magyarokat sosem?
Mintha egy népnek sose lenne befolyása abba, ami történik vele...
"-Akkor az Amerikai magyarok vagy az adót nem fizető 2 éves Tercsike sem magyar?? Istenem de buta vagy te is!"
1. Az amerikaiak azok amerikaiak.
2. A kétéves Tercsike ha magyar szülők gyermeke akkor magyar! Ezt még az ilyen megmondóemberkék is tudhatnák!
3. Ha szellemi párbajra hívsz, először talán fegyverkezz fel!
XD
"Mintha egy népnek sose lenne befolyása abba, ami történik vele..."
Szerinted ez a 9 millió agyonadóztatott, agyonnyomorgatott, kihasznált, erkölcsileg hazavágott, átvert, önzővé és reménytelenné tett, valóvilágon-nevelkedett és szappanoperákkal kimosott, szellemileg leépített ember mégis hogyan tudná összefogva, közös célok felé nézve, egy akarat által átszellemülve befolyásolni a sorsát?
De mondd már meg nekem kérlek!
"1. Az amerikaiak azok amerikaiak.
2. A kétéves Tercsike ha magyar szülők gyermeke akkor magyar! Ezt még az ilyen megmondóemberkék is tudhatnák!"
Első ponthoz: és mi a helyzet a kettős állampolgárokkal? :) Vagy ilyen nem is létezik, csak szoci-bolsi-libsi propaganda? :) Na jó, de most komolyan...ha én megpályázok egy külföldi ösztöndíjat, és kimegyek tanulni Amerikába, sőt akár ott is maradok, automatikusan amerikaivá válok? Ezt nem értem... :)
Kettes ponthoz: ajjaj, csak tudod mi a bibi? :) Hogy Magyarország népessége már hihetetlen mértékben kevert. Én például apai ágon tót vagyok, szóval nem is vagyok magyar, a fenébe :) Szerinted hány ilyen ember van még, akinek a családfájában szerepelnek tót, sváb, ruszin, szerb felmenők?
ma 11:46
Nem vívok én szellemi párbajt (jó silány gondolkodású ember lehetsz,ha neked ez már szellemipárbaj),csak felhívtam a figyelmedet ,hogy valótlanságokat állítasz! Azt,hogy te még szöveget sem tudsz értelmezni vagy nem fogadod el az amerikai magyarokat magyarnak,már a te szegénységi bizonyítványod!
"Én például apai ágon tót vagyok, szóval nem is vagyok magyar,"
Ha nem tartod magad magyarnak, akkor mi a fenének szólsz bele? XD
Egyébként pont a hozzád hasonló, minden konstruktivitást nélkülöző és a kákán is csomót kereső alakok húzzák vissza az országot és azokat a keveseket akik tennének is valamit érte.
ma 12:17
Istenem,nem azt mondta,hogy nem tartja magát magyarnak! Felhívta a figyelmed egy tényre,amin akár elgondolkodhatnál! De nem,te csak téped a szádat fölöslegesen! Komolyan mondom az olyanok mint TE húzzák le ezt az országot,akiknek a szövegértelmezése vagy az önkritikája a békesejhaja alatt lapul!!!
Nem vívok én szellemi párbajt (jó silány gondolkodású ember lehetsz,ha neked ez már szellemipárbaj),csak felhívtam a figyelmedet ,hogy valótlanságokat állítasz! Azt,hogy te még szöveget sem tudsz értelmezni vagy nem fogadod el az amerikai magyarokat magyarnak,már a te szegénységi bizonyítványod!
Azt látom hogy nem vívsz.... :-D
Nem is állítottam hogy vívsz, csupán felhívtam becses figyelmedet, hogy ha vívni akarnál akkor fegyverkezz fel.
Nem mellékesen az sem ártana ha felnőnél és kinyílna a szemed!
Azt állítok amit akarok legfeljebb Te nem fogadod el!
Nekem legalább van bizonyítványom.
De mielőtt végképpen személyeskedéssé fajulna a dolog,
talán zárjuk le a vitát egy a kérdésre adott válasszal!
Tehát: Azokért a problémákért amelyekért mások a hibásak, másokat kell hibáztatni! Persze szükség lenne önkritikára is, de ez valóban mérsékelten sikeres. Ameddig viszont más szemében valóban gerenda van, addig arra több figyelmet kell fordítani mint a sajátunkban lévő szálkára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!