Miért van itt az, hogy ha bírálod a magyarokat, akkor rögtön magyarellenes vagy?
Miért van az, hogy azok, akik rögtön magyarellenesnek bélyegeznek, nem képesek a saját népüket kritikával szemlélni?
Mondogatják, hogy szembe kell nézni a problémákkal, de valamiért csak és kizárólag más csoportokat tartanak felelősnek, a magyarokat sosem?
Mintha egy népnek sose lenne befolyása abba, ami történik vele...
"12:19-es leírta jól, legközelebb tisztelt gr. Shadow ne csak a szó szerinti értelmezésre törekedj... :)"
Ezek szerint nem volt érzékelhető az irónia?
Nem szembenézni akarnak a problémával, hanem valaki másra hárítani az összes felelősséget.
A minimálisan szükséges önkritika sincsen a többségben, sírnak Mohács miatt, pedig nem tudják azt sem, hogy mi történt.
A magyar történelem sajnos nagyon sokszor arról szólt, hogy az egyik magyar érdekcsoport, alaposan alátett a másik magyar érdekcsoportnak, és ma is ugyanaz megy.
ma 12:25
Azt gondolsz amit csak akarsz,tőlem hiheted azt is ,hogy az UFO-k építették az Eiffel-tornyot,teljesen mindegy! Megkockáztattam ,hogy talán elgondolkodsz állításod igazán,de megértettem,hogy nem! Oké ,akkor legyen az a magyar ,akit te annak tartasz ,akár mindenféle logikus magyarázattal és a közvéleménnyel szembe menve! Egyébként, akar fegyverkezni a halál,elvagyok én nélküled is,nyugalom…
" külföldiek de ott is vannak problémák "
ezt ki vitatta?
Én Magyarországról beszéltem és a magyarokról
Ja és nem külföldön élek...
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:14
A kérdésben behatároltam egy csoportot: azok, akik automatikusan magyarellenesnek neveznek, ha bírálni merészeled a magyarokat.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:14
ez most hogy jön ide?
egy napot nem bírsz ki sovinizmus nélkül?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:19
1. a magyar gazdaságot nem a multik uralják
sokkal nagyobb szegmenét képezik azok a vállalatok, melyek nem a teszkó és tsai...
2. demagógiából 5-ös. tipikus Jobbikos szöveg. Az ország lakói semtsznek semmit a cigányok ellen...
(nem kell a rossz duma, hogy azért, mert akkor lerasszistázzák őket). ha éppen vernek valakit, az átlagember tovább megy...
"mindenről mi tehetünk, mindenért mi vagyunk a hibásak..."
ezt ki mondta?
képtelen vagy különbséget tenni aközött, hogy mindenért magunkat hibáztatjuk és aközött, hogy elismerjük a saját felelősségünket is? a másokéval együtt?
korlátolt az agyad vagy mi?
A magyar polgárok/dolgozók és nem az egyéni vagy más országbeli érdekeket képviselő politikusok!
Mi ez a rossz Jobbikos duma?
Mondjak példát?
ezret is lehetne mondani...
az összetartás hiánya (legalábbis egyesek nem tudják elképzelni az összetartást gyűlölet nélkül), mindig másokat okolni, ha nekem rossz dögöljön meg a szomszéd tehene is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!