Amúgy meg takarodj a géptől, árt a szemeknek, és gerincferdülést okoz. Ne is menj ki az utcára, mert egészségtelen a szmog, sőt, adóztassuk meg a levegőt, mert sok benne a por!
2011. aug. 6. 22:58
32/39 anonim válasza:
Sőt, most menj és fizesd be a tb-t kétszeresen, mert idegesítő vagy, és ez árt másoknak, a végén még felmegy a vérnyomásom!
2011. aug. 6. 23:00
33/39 anonim válasza:
Észre sem lehet majd venni a drágulást mert 20 éve csak áremelkedés van.Néha okkal, néha ok nélkül, januárban meg kötelezően!Felesleges itt parázni..
2011. aug. 6. 23:04
34/39 anonim válasza:
Ja, és ahogy olvastam, ha valaki sokat ül egy nap, az 10 évvel is megrövidítheti az életét. Szóval pattanj fel a géptől, most rögtön, vagy megadóztatom az ülésedet.
35/39 anonim válasza:
Ha szeretsz leülni, felejtsd el, mert nem egészséges, vagy fizess!
36/39 anonim válasza:
"Mi fogjuk fizetni. Ha megvesszük. Bár van a listán olyan termék, amit pl nekem meg kell vennem, mert én só helyett ételízesítőt használok, és nagyon nem örülök ennek a marhaságnak, mert drágább lesz. Sót nem használok sosem. Ételízesítőből is csak egy keveset, és most ugyanúgy többet kell fizetnem érte, mintha kilószám enném."
A röhej az, hogy ha az ételízesítőből kihagyják a sót, akkor nem menne rá a sarc, de külön meg kéne venni a sót.
Az ételízesítő nem érint, mert nekem nagyon "mű" íze van, de a gyerekeimnek megveszem a kakaót, ami meg a cukortartalma miatt kapja a sarcot.
2011. aug. 7. 16:06
37/39 doboszoli válasza:
Ugye, senki nem gondolja komolyan, hogy ez az adóforma az egészségünk megőrzése érdekében jön létre?
Ne legyünk naivak!
2011. aug. 7. 20:06
38/39 anonim válasza:
Hát ez az. Ha kihagyják belőle, akkor meg sózok. Eleve értelmetlen az egész, és nem hiszem, hogy van itt olyan ember aki kiskanállal eszi az ételízesítőt. :D Csak odáig jutottak el a kis agyukkal, hogy az ételízesítő 70 %-a só, és az magas arány, de az már nem jutott az eszükbe, hogy amellett már nem biztos hogy külön sót is használ valaki. Előbb el kéne nekik végezni egy főzőtanfolyamot, aztán utána ilyen okosságokat kitalálni. A kakaó ugyan az a kategória. Ha instant változat, akkor már nem biztos hogy utána cukrozol, ha meg rendes, főzős kakaó, amiben nincs cukor, akkor meg külön bele kell tenni, mert nem sok gyerek szereti ha keserű.
2011. aug. 8. 10:39
39/39 anonim válasza:
"továbbiakban pedig külföldről hozatom"
Kimész majd külföldre egy ízesítőért?
Esetleg, ha a határnál laksz és nagy bevásárlásokat csinálsz akkor éri meg, vagy ha raklapszámra veszed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!