Ki fizeti ki a kormány a 20 milliárdos chipsadóját?
"Teljesen normális h aki ilyeneket zabál az a tBhez is többel hozzájáruk ebben a formában"
Az is teljesen normális, hogy hozzád hasonlók is élnek.
"Az okosabbikja hogy csinálja? Mond, had tanuljunk valami okosat!"
gy hogy nem ilyen szarokat vásárol, hanem beveti a kertjét.
Mi fogjuk fizetni. Ha megvesszük. Bár van a listán olyan termék, amit pl nekem meg kell vennem, mert én só helyett ételízesítőt használok, és nagyon nem örülök ennek a marhaságnak, mert drágább lesz. Sót nem használok sosem. Ételízesítőből is csak egy keveset, és most ugyanúgy többet kell fizetnem érte, mintha kilószám enném. Ezenkívül 16 éves korom óta orvosi javaslatra minden reggel iszom egy tejeskávét, három deci tejjel, mert így kávéval is 90/70 a vérnyomásom.
Egészségesen étkezünk, de most valaki kitalálta hogy ez nem igaz, és fizessek érte. Chipset ötévente egyszer eszem kb, szénsavas cukoroldatot egyálltalán nem iszom, csokit szoktam enni havonta egyszer-kétszer ha olyanom van, de van úy hogy három hónap is eltelik két csokievés között. Sok gyümölcsöt, és zöldséget eszünk, nem főzök zsírosan, és most mégis 500 forinttal bűntetnek, mert jobban szeretem az ételízesítőt használni mint az agyonvegyszerezett konyhasót. Mondjuk én már kidolgoztam, hogy az emelés elött jól bevásárolok majd belőle, a továbbiakban pedig külföldről hozatom, mert nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy a konyhámban mit használhatok, és legfőképpen távolból meg a hasukra csapva ne akarják az én táplálkozásomat megreformálni, mert fogalmuk sincsen sem a főzésről, sem arról, hogy én miből, és mennyit eszem.
Amúgy meg egészségtelen étel nincs, csak egészségteen táplálkozás. A chips sem egészségtelen, persze csak akkor nem az, ha annyit esztek belőle mint én. Ötévente kb egyszer.
""Az okosabbikja hogy csinálja? Mond, had tanuljunk valami okosat!"
gy hogy nem ilyen szarokat vásárol, hanem beveti a kertjét."
Ezek szerint aki okos, annak kertje van. Ebből adódóan, akinek nincs kertje, az ostoba. Remek, ma is tanultam valami újat. Na, további jó kapálást.
mennyit álszent sz@ van itt!
Mintha ti nem chipset és egyéb édességeket, sósakat zabálnátok most is...
el tudom képzelni, amint jóízűen ropogtattok, és közben azt gondoljátok, na most jól megmondtam...
"Mond, had tanuljunk valami okosat!"
tőle ne kérdezd, ő egy troll!
"hanem beveti a kertjét."
anyád kertjét kellett volna bevetni
több tonnás betonszarkofággal! :)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
Ott a pont. Végre egy értelmes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!