Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól értelmezem a dolgot?

Jól értelmezem a dolgot?

Figyelt kérdés
Szegény ártatlan, békés tüntetők felgyújtják a TV székházat és rendőrbácsik ellenállnak. Emiatt a rendőrök ellen indul eljárás... Nem furcsa egy kicsit?
2011. júl. 25. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nem jól értelmezed

1. a tüntetők ellen is indult eljárás, nem is kevés. erősen megkérdőjelezhető volt az az egész. Mind a tüntetés, mind a rendőri eljárás

2. A rendőrök egy csomó esetben jogtalanul jártak el, túlkapások stb. Ott a youtube, vissza lehet nézni.

3. nyilván van egy politikai felhangja is a mostani rendőrök elleni eljárásnak, ha erre vagy kíváncsi

Egyszer fent egyszer lent.

2011. júl. 25. 23:10
 12/17 anonim ***** válasza:

"Esetleg az akkori kormány elit? Persze ezt csak azok láthatták akik a HÍR tv tudósítását nézték.

"

Nézd, kolop. Én akkoriban végignéztem ezt az egészet. Nem csak a TV-ből.

alapvetően három féle variáció van.

1. a Fidesz szervezte az egészet (vélemény ala MSZP)

2. az MSZP szervezte az egészet (vélemény ala Fidesz) kiegészítve, hogy azért voltak ott igazi hazafiak is ,csak voltak ott provokátorok stb.

Ha belegondolunk nincs Öszöd nincs balhé

3. a szélsőségek szervezték, hozzájuk csapódtak még egy csomóan. Itt is van provokátor elmélet.

Bonyolult egy dolog ez. Mindenki a saját szája íze szerint értékeli. Itt nem érvényes, hogy majd az idő eldönti...

Az idő múlásával egyre több baromságot olvasni azokról a napokról.

2011. júl. 25. 23:14
 13/17 anonim ***** válasza:

"A rendőrség nem volt elég határozott,túlságosan lesztyűs kézzel bánt a csőcselékkel! "

Gyurcsány is visszavehetett volna a tolvaj arcából, akkor ez meg sem történik. Az éremnek mindig két oldala van.

Ne feledd, hogy ártatlanok is szenvedtek. Az pedig nem érv, hogy "nem kell arra menni" Közlekedni mindenkinek joga van.

2011. júl. 25. 23:15
 14/17 anonim ***** válasza:

"Mikor pl. a székháznál baseball-ütővel verték, vagy (magyar)zászlóval döfködték, vagy utcakővel dobálták a rendőröket? Mert én máshol, más csatornán láttam. "

Én sajnos élőben is láttam egy darabig. Aznap még mutatta a Hír TV a Kommentár nélkül rovatban...

2011. júl. 25. 23:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Én akkoriban tüntetni mentem ki, a székházhoz már csak a kíváncsiság vitt oda. Amit ott láttam, attól elment a kedvem.

Viszont az egyik legérdekesebb jelenet volt, amikor egy tüntető mentette ki a rendőrt a vízágyúból, magyar rendőr velünk van, című felkiáltással.

2011. júl. 25. 23:19
 16/17 Sz1u ***** válasza:

23:17

Helyes!

2011. júl. 25. 23:59
 17/17 Sz1u ***** válasza:

23:19

"Viszont az egyik legérdekesebb jelenet volt, amikor egy tüntető mentette ki a rendőrt a vízágyúból"

Tényleg "vicces", hogy az egyik pillanatban még molotov-koktélt dobálnak a vízágyúra, aztán pedig kimentik az égő kocsiból a szerencsétlenül járt rendőrt. Bár akkor már valószínű "csak" az embert nézték, nem a rendőrt.

2011. júl. 26. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!