Miért kell reklámozni egy olyan dolgot, ami magától értető szabály?
Figyelt kérdés
Az EU soros elnökségére gondolok. Valakik elhiszik, hogy ez milyen nagy lehetőség?
Ez egy egyszerű szabály, mint a társasjátékokban az, hogy ki a következő, aki dobhat a kockával.
2011. jan. 1. 20:42
1/10 anonim válasza:
mert, miért ne? legalább munkát adtak a grafikusoknak
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, a mi pénzünkből. Úgy adják elő, mintha ez egy hatalmas megtiszteltetés lenne. Ez egy egyszerű szabály, semmi több.
2011. jan. 1. 20:48
3/10 anonim válasza:
Hát az is egy egyszerű szabály, hogy tegnap volt szilveszter, meg hogy 2010 után 2011 jön, aztán azt is ünnepeltük :P
4/10 anonim válasza:
Valamire el kell költeni az 1,3 milliárd propagandára előirányzott pénzt!
5/10 A kérdező kommentje:
Én csak annyira ünnepeltem, hogy pezsgőt bontottam ( amit nem igazán szeretek, de ilyenkor úgy illik)és pont úgy néztem a TV-t, mint pl. október 20-án. Eltelt egy nap és jön a következő.
2011. jan. 1. 21:04
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek boldog új évet kívánok!
(Nem mintha valami különleges dolog lenne, de így illik.)
2011. jan. 1. 21:07
7/10 anonim válasza:
"Hát az is egy egyszerű szabály, hogy tegnap volt szilveszter, meg hogy 2010 után 2011 jön, aztán azt is ünnepeltük :P"
Én ugyan nem.
8/10 A kérdező kommentje:
ma 21:08
Én se, csak amennyire "kötelező" :)
2011. jan. 1. 21:14
9/10 bumbi02 válasza:
én se értem mire fel ez a propaganda, nagyon szép dolog ez hogy mi leszünk a soros elnökök, de szerintem ez már 1-2 éve tudható volt...
10/10 titak válasza:
Tényleg nem látjátok ebben is Fideszes propagandáját. Úgy van az egész beállítva mintha ezt is a hőnszeretett vezírünk dicsősége lenne.
Veri is a mellét mint egy pávián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!