Miért szélsőséges az, aki a cigányságot munkára akarja fogni, és kikényszeríteni belőlük, hogy ne állat módjára éljenek? (Bocs az állatoktól, még ők is igényesebbek a környezetükre)
"Félreértettél szerintem is dolgozniuk kéne és rendben tartani a környezetüket, de ehhez az kéne, hogy valaki hajlandó legyen dolgoztatni őket és legyen megélhetésük"
Az a baj, hogy a végzettséget nem igénylő szakmákban nincs annyi hely. Ráadásul sokan nem is dolgoztak rendesen életükben: megértem a munkaadókat, ha bizalmatlanok. Én rendesen jártam suliba, de amikor az első munkahelyemen közölték, hogy az éves szabadságom 20 nap, és a feléről a munkáltató dönt, majdnem elbőgtem magam. Nehéz ezt megszokni, annak aki soha nem járt sehová időre, annak még nehezebb. És megértem azt a vállalkozót, akinek a családja megélhetése múlik a vállalkozása sikerén, hogy nem szociális munkásként népnevel.
Az a fontos, hogy a most felnőtteket közmunkásként visszavezessék a munka világába. Az ország úgyis olyan mint egy szeméttelep, van mit csinosítani rajta. Ők meg ne panaszkodjanak, iskolázatlanul gyárigazgatói állást akarnak talán, vagy elég a főkönyvelői poszt?
A gyerekeik megszokják hogy idő van, menni kell anyának és apának dolgozni, neki meg az iskolába TANULNI. Aki tanul, abból lesz valami.
De a hócipőm tele van amikor sírnak-rínak, hogy a gyereknek be kell járni az iskolába, utána meg azért, hogy nem kap munkát mert nincs végzettsége.
Az a cigány és fehér aki dolgozni akar az most is keres munkát és dolgozik.
Aki nem akar az most sem keres munkát. Ez a helyes alapállás. Nekem és a társadalomnak sincs szüksége megélhetési bűnözésre, megélhetési politikusra és megélhetési jogvédőre. Lehet toleranciát emlegetni de ez legfeljebb a törvényesség határáig terjedhet. Nincs helye diszkriminációnak még a pozitívnak sem. Minden joghoz tartozik kötelezettség. Valamit valamiért.
Aki olyan bunkó, hogy a padlóra köp azt meg kell büntetni.
Egy tény: nem lesz segélyezés ahogy eddig volt. Koraszülött rendőrnyugdíjasok sem fognak ezentúl a mi pénzünkön henyélni.
A lumpenség. a parazitizmus nem kulturális vagy emberi jogi kérdés, hanem bűnügyi.
Valamelyik idióta azt kérdezte, hogy miért kell a cigány gyereket büntetni, ha romának születik.
Én még nem láttam olyat, hogy cigány gyereket megbüntettek volna azért mert cigány. Azt már láttam, hogy pofán verték, mer a villamoson lopni próbált. De fehér bőrűt is aki késsel
vagdalta az üléshuzatot a buszon.
Ennyit az rasszizmusról.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
Teljes mértékben gyetértek
"De ezét tartunk itt, mert vannak ilyen hülyék mint ti, akik jaj szegények... "
szerintem azért tartunk itt, mert a sok okoska fajgyűlölő miatt a liberális kormányzat túl szabad pórázra engedte a cigókat. Így volt mire hivatkozni (rasszizmus), tehát ezért tartunk ott, ahol tartunk. A cigányok meg szépen elkanászodtak.
A válasz írója 30%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:27
ezt itt ne. ne parasztozd le a magyarokat.
emiatt kapjátok a sok mocskolódást, lehetne annyi eszed, hogy higgadt maradj, ez csak egy fórum...
"De hiaba irom neki hogy adja meg a Nevet es ahol lakik mondja meg nem meri.
"
mert nem ez az elintézési módja a dolgoknak
az interneten mindenki nagy legény
de ezekkel a beszólásokkal, csak a sztereotípiákat erősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!