Nézi valaki a hőmérőt most az ATV-n? Mit gondoltok róla?
A Havas Henriknek indult új műsora.A cigány integrációról, meg ilyen témákról van szó.Azt hittem hogy valami nagy durranás lesz és rádöbben néhány ember, hogy mit is gondol az átlagember.Azt is hittem hogy két teljesen eltérő véleményű embert hívnak be vitatkozni.Erre behívják Kaltenbach Jenőt, volt kisebbségi ombudsmant és Farkas Flóriánt.Aztán Léderer Andrást, meg még valakit.
Hát az elején lehetett tudni és Havas is megmondta, hogy itt nagy ellenérvek nem lesznek.Ez egy nagy túró.
Ennyi erővel behívhatnák Orbán Viktort és Szijjártó Pétert
vitatkozni arról, hogy mennyire kormányoz rosszul az MSZP.
A cigányokat már Hitler is integrálni akarta. Sikertelenül. ŐŐŐŐ, ja az más volt :)
Szóval: nem nekünk kell megpróbálni a társadalmunkba beépíteni. Ez 700 év alatt még eddig nem sikerült, miért pont most sikerülne? Ha itt akarnak élni, akkor nekik KELL (nem kéne) változniuk, néhány elvüket feladni. Ugyanis azok nem civilizáltnak mondott embernek valók. Mi meg itt annak valljuk magunkat.
Első válaszoló vagyok. Az azért nem igaz, hogy nem voltak a társadalmunk része. Sőt. Nagyon is azok voltak. És egy részük máig is az - lásd: muzsikus cigányok. Régen meg a vályogvetők pl. Régen dolgoztak, és tudták, hol a helyük.
Csak mióta jött ez a fene nagy amcsi gettózás, meg a kisebbségvédelem, ők is azt hiszik, hogy feketék.
Van helyük, mert a többségük "jómunkásember".
Csak ezt elfelejtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!