Szerintetek Obama mit szól most, hogy az LMP felajánlotta neki a tiszteletbeli párttagságot?
Figyelt kérdés
(Nem kamu, utána lehet nézni!)2011. júl. 21. 19:09
1/23 anonim válasza:
Megkéri a titkárságának a vezetőjét, hogy találjanak valami udvarias választ. Nyilvánvalóan nem fogadhatja el, még akkor sem ha a begyűjtött információk alapján szimpatikusnak találja az LMP-t.
Az USA elnöke aligha lesz tagja egy másik országbeli pártnak :)
2/23 anonim válasza:
Szerintem azt se tudja hogy létezik egyátalán Magyarország,azt meg főleg nem hogy van benne egy LMP nevű párt is.
3/23 anonim válasza:
Odáig lesz, meg vissza! Egész életében másra se vágyott! XDDD
5/23 anonim válasza:
Szerintem magasról szarik rá. Az LMP-nél meg egyszerűen hülyék..
6/23 anonim válasza:
Szerintem iszik egy feles Barack-pálinkát (amit Barack Obamáról neveztek el:) Most komolyan: mit szólna: röhög, ha van rá ideje :)
7/23 anonim válasza:
Szerintem ezt mondja: YES WE CAN!!!
Az LMP pedig ezt: IGEN! BELEHÚZUNK! MEGCSINÁLJUK!
8/23 anonim válasza:
naggyon komoly párt ez az LMP, tudtam én, ezzel is bizonyítottak :)
9/23 A kérdező kommentje:
Ezt a megtiszteltetést nem illene viszonoznia is, afféle testvérpártagságot felajánlania?
2011. júl. 21. 19:50
10/23 anonim válasza:
Örömében az összes LMP-s tagnak tiszteletbeli USA állampolgárságot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!