Mennyi az esélye annak hogy az LMP kormánypárt lesz 2014-ben?
Önálló kormány alakítására annyi az esélye, mint a trójai falónak az epsoni Derbyn.
Ám koalícióban minden megtörténhet. Lásd anno Torgyánt, ill most a Semjén-csapatot.
A nagy pártok qrvasága nem ismer határt, ha a hatalomról van szó.
Szerintem.
ma 11:06
droglegalizáció :)
a liverális az az ember, akinek van valami ferde hajlama és azt akarja hogy más is elfogadja támogassa. de a másik érdekét, akaratát már nem fogadja el. (többiek azok nácik, bigottok, stb)
"akinek van valami ferde hajlama és azt akarja hogy más is elfogadja támogassa. "
vannak náci buzzancsok is...
"zakembergárdájuk meg pláne nincs,"
mintha a többi pártban annyi szakember szaladgálna...
ezért tartunk ott ahol tartunk
"Másfelől még mindig jobban eltűröm a melegek házassága és fesztiválja elleni tüntetést mint annak a támogatását. "
Mivel tüntetni minden idiótának van joga, így az édesmindegy, hogy te mit tűrsz el...
"Honnan tudod,hogy nem néznek?Én tudom,hogy ez hazugság,mert vannak barátaim,akik bécsiek.Ott is vannak tüntetések."
Én meg voltam sokszor Bécsben, felszállt pár b*zi a villamosra és a kutyát sem érdekelte.
Annyi a különbség, hogy ott kevesebb proli van és jobb az életszínvonal, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!