Kik kerültek börtönbe az előző kormánypárt tagjai közül és miért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 20:59
1/8 anonim válasza:
Erre keresi a választ és a perbefoghatósághoz a bizonyítékokat az előző kormány és tagjainak bűnös tevékenységét feltáró kormánybizottság, ez a feladatuk.
Az eredményt eddig Te is ismerheted.
Személy szerint én ehhez nem tudok érdemben semmit hozzátenni.
2/8 A kérdező kommentje:
De volt ez a Hagyó dolog, meg volt még pár név, amit már korábban elővettek, de nem tudom mi van azóta!? És mi van a Dávid Ibolyával Meg a Herényivel (tudom, nem kormánypárt, de az Ő nevüket is elővették valamiért) Mi van azóta? Vagy hogy áll az ügy?
2011. jan. 11. 21:22
3/8 anonim válasza:
És az előttük levő kormányból ki került be? Mert én meg azokról nem hallottam!
4/8 anonim válasza:
Az előttük lévő kormány kb. ugyanaz volt, mint az előző, csak kicsit permutálódtak.
5/8 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű politikával kapcsolatos közéleti kérdésből miért kell pártpolitikai vitát nyitni. Tény, hogy az MSZP korábbi 8 éve alatt történtek miatt jópár évet ki lehetne osztani. Engem csak annyi érdekelne, hogy azokkal, akiket már korábban elővettek, mi történt?
2011. jan. 11. 21:50
6/8 anonim válasza:
Még folyik a nyomozás,illetve a bizonyítási eljárás.
Nem elég valakit megvádolni, a vádat egyértelműen bizonyítani is kell. Legalábbis egy jogállamban így működik.
7/8 anonim válasza:
Ha egyszer jogállammá válunk, nálunk is így fog?
8/8 anonim válasza:
Sajnos akiknek igazán kellene azok még mindíg vígan élnek idekint.De előbb-utóbb mindenkin csattan a bilincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!