Mennyi az esélye annak hogy az LMP kormánypárt lesz 2014-ben?
Szerintem nincs. Lehet, hogy a pesti bizonytalanok egy részét megnyerik, de a vidékiek nagy része már a Jobbik felé húz.
De addig még sok idő van, sok minden változhat.
Mindenesetre egyik kis pártot sem érzem annyira erősnek, hogy négy év alatt akkorát ugorjon, hogy a nagy pártok ellen a győzelem esélyével indulhasson.
Elenyészően kicsi.
Eleve ha csak azt nézzük,hogy a fővárosban értek el "komolyabb" eredményeket akkor nem lehet ütősebb folytatásra számítani.
A szavazótábora a volt SZDSZ szavazótábora(ezért mondják,hogy SZDSZ 2).
Egyébként az egész párt komolytalan a számomra.
Elég csak a pártnevet megnézni(Lehet más a politika...).
Szerintem olyan pártot nem lehet komolyan venni ami mindenféle hangulatjelekkel reklámozza magát az óriásplakátokon.
Igen, az LMP-t kevesen veszik komolyan.
A Jobbik-nak pedig vidéken azért van támogatottsága és egyre nő.
De győzni szerintem egyik sem fog, hacsak tényleg valami olyan nagy volumenű dolgot nem tesznek, amivel meg tudják nyerni a sokat csalódott embereket, de ezt kétlem.
ma 17:25
"Ezek szerint a fenyegetőző " majd a folyosón megbeszéljük "pártot komolyan lehet venni"
1,Nem sokkal,de legalább nem óvodásoknak csinálnak plakátot.Miért olyan nagy kérés ez?
2,Az a folyosós dolognak tudod az előzményét vagy csak hallottad,az RTL-en,hogy ez volt a reakció?
Ugyanis az egyik kedves képviselő "anyázott" neki.
Szerintem se parlamentbe méltó volt a reakció,de mégis érthető.
Melegeknek mutogattak rózsaszín háromszöges akasztó hurkos táblát 2011es PRIDE-on ezt szabad?
Az egyik Jobbikos képviselő meg ott tüntetett ellenük.
Ennyit a Jobbikról, én nem akarok nyilas rémuralmat itt, eléggé félek hogy egy újabb világéges lesz és itt megint elvisznek bizonyos embercsoportokat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!