A zsidók idővel tényleg el akarják foglalni MO-t?
Ez a fölvásárlás úgy működik, hogy ha nekem sok pénzem van, akkor kinézek magamnak egy céget, megkérdezem, hogy megvehetem-e, ha nem, akkor nagyon gyorsan beültetek egy olyan embert abba a cégbe (a megvehető alkalmazottakon keresztül) aki jó képességű, tehetséges, és az én érdekemet szolgálja. Ő a háttérben tevékenykedik, majd egy idő után ismét megkérdezem, hogy a cég megvehető-e, immár a döntéshozók között az én emberem (im) is ott van (nak). A cég az enyém.
Most gondold el ezt egy országgal és a politikusokkal. A zsidó fölvásárlás nem úgy működik, hogy a kalapos emberek idelátogatnak és mindenkit körbekérdeznek, hogy mi vehető.
"ki jó képességű, tehetséges, és az én érdekemet szolgálja"
Tévedés, a vég érdekeit szolgálja.
a lobby máshogy működik. ha már okoskodni akarsz, legalább csináld jól.
viccesen jött ki
vég, helyett cég
szvsz
az egész "kérdés" egy kolosszális hülyeség:
pl.
idejön a "gonosz" izraeli
elkezd licitálni mondjuk Józsi bá földjére...
no mi lesz???
JÓZSI BÁ TÖBB PÉNZT KAP!!!
és több millió ilyen Józsi Bá van ebben az országban...
akik fillérekért kénytelenek elkótyavetyélni a vagyonukat mindenféle eszement törvény miatt...
szvsz
ez mindössze burkolt SZUBVENCIÓ néhány hazai SPEKULÁNSNAK
némi nemzetiszínű PORHINTÉSSEL...
„elrettentésül” belinkelek egy efféle fölvásárolt, szabadpiaci övezetté átalakított országról egy videót
ezt ugyan nem a "gonosz" izraeliek vásárolták fel
ettől függetlenül szinte minden "idegen" tulajdonban van
mi több az "őslakosság" már csak a lakosság
10%-át teszi ki
90% BEVÁNDORLÓ
Official Dubai & UAE Tourism Commercial [UAE Pavillion Expo 2010]
http://www.youtube.com/watch?v=g3wbvM9j-EQ
VAKÍTÓ SIKERTÖRTÉNET
13:22
Okoska, nem a lobbyról beszéltem.
"azzal csak jól járnánk...legalább képzett emberek fognak idejönni és nem iraki és pakisztáni vendégmunkások."
Biztos vagy benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!