Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik fontosabb számodra? A...

Melyik fontosabb számodra? A jólét vagy a szabadság?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy csak vagy-vagy alapon lehet választani.

1. Erős gazdaság, jólét és diktatúra

2. Gyenge gazdaság, általános szegénység, de demokrácia

2011. júl. 18. 09:59
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

nézd, én a puncikat szeretem

pontozz fel, ha te is kedveled, vagy van neked :)

2011. júl. 18. 22:38
 42/45 anonim ***** válasza:

Igazából én szívem szerint a legelső kérdést válaszolnám meg. A jólét vagy szabadság-ot.

Egyértelműen a szabadság, hogy miért?

Az ember ma nem veszi észre, mert tökéletesen manipulálva van a média segítségével, de kicsit segítek. Bemásolok valamit.

3. Ahogy már ma is kiforrja magát. Izrael új otthont keres magának, mert ha Afganisztán elfogadja a függetlenséget akkor a zsidók húzhatnak a p*csába. Új otthont találnak maguknak. Nem véletlenül mondják, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot és Lengyelországot. Már ma is látszik a nyoma, mégpedig úgy, hogy Izraelita népei azaz a gyerekek magyarul tanulnak, Izraelita népei magyar hatalmas birtokokat vásárolnak. A vallási háború már nem harccal fog elrendeződni, hanem háttérhatalmista, manipulatív hatalommal. Háttérbe szorul a kereszténység. A keresztény emberekkel úgy bánnak mint egy kutyával. Pont úgy mint ahogyan Hitler a zsidókkal, mert megvan bennük a bosszú vágy. Ugyan ez Észak-Amerikába. A zsidóság teljes mértékben uralja a földet. 3 unió lesz ebből már egy valós, egy félig kész, az utolsó pedig még csak tervezett.

3 unió:

- Európai Unió->Pénznem: Euro (megvalósult)

- Észak-Amerikai Unió->Pénznem: Amero (félig kész -> Határbontási szerződés aláírva mind 3 ország részéről (Mexikó,USA,Kanada) stb...)

- Ázsiai Unió->Pénznem: Ismeretlen (sokat nem tudni róla)

Ezt a három uniót ismét meguniózzák és ez lesz a föld gerinc gazdasága, háttérbe szorítva a többi országot. <- Zsidó világuralom (Novus Ordo Seclorum = Új világrend)

Hogy mind ezzel ki van tisztába? Hát a keleti világ. Ők nem engednek a manipulálásnak, csak ha nem hódolnak be nekik akkor szépen Kínából minden gyár eljön. Tehát bye-bye sok pénz.

Hogy hogyan tudjuk őket kizárni? Mi a végleges megoldás?

Ezeket az oldalakat olvasd és cselekedj is!

Oldalak:

[link] (Ez teljesen tökéletes oldal. Kicsit béna a design-je de a tartalom fontos)

[link] (Ez már egy fokkal jobb, csak itt ritkán jelenik meg valami cikk, de ha valami cikk megjelenik az nagyon okos és bölcs)

[link] (Csak ajánlom)

[link] (Ajánlom a nagy Magyarország hazaszeretőknek (Jómagam is az vagyok))

[link] (Ez is inkább hazaszeretőknek)

[link] (Nagyon sokat megtudhatsz a háttérhatalomról csak arról beszél)

Most pedig egy kis facebook-os oldal következik:

[link]

Ajánlott filmek:

- Wake Up Call (Ébresztőfilm) Ingyen letölthető innen: [link] 2010/10/ebresztofilm.html

- A titok [link]

- The Age of Stupid (A hülyeség kora)

És minden amit ezen az oldalon megtalálsz: [link]

DE FIGYELEM! Ezen az oldalon van pár elgörbített anyarész. Nem mindegyik az igazat sugallja! (Zeitgeist (Korszellem))

Ezt még én írtam ezen válasz megválaszolása előtt pár perccel. Ebből az szűrhető ki, hogy végképp nem vagyunk szabadok. Rabságba ejt minket:

Izrael, Kína, Svájc, USA, Zsidóság(Ezzel mindent elmondtam), Európai Unió, NATO és még sorolhatnám.

De egy az tény. EZ NEM SZABADSÁG! FÜGGETLEN MAGYAR ÁLLAMOT!

2011. júl. 19. 00:51
 43/45 anonim ***** válasza:

Mi is az, hogy szabadság?

Hogy elvileg mindenre megvan a lehetőségem? Csak esetleg gyakorlatilag nincs elég pénzem a megvalósításához?

Vagy hogy szabad vagyok, ha nincs családom, mert így azt gondolom, nem vagyok lekötelezve? Vagy akkor, ha van családom, de így évekre szinte percre be van osztva az életem?

Vagy szabad vagyok akkor, ha semmilyen vallási csoporthoz nem tartozom, és már-már azt hiszem, nagyjából én befolyásolom a saját sorsomat, de szinte naponta sujkolják mindenhol, hogy ennek másképp kellene lennie?

Vagy szabad vagyok, ha valamilyen vallás elkötelezettje vagyok, és azt gondolom, hogy egy mindenható felülről irányítja az életemet?

Vagy szabadnak érzem magam, ha állandóan felveszem a bokszkesztyűt minden és mindenki ellen? Vagy talán akkor, ha mindig alkalmazkodni próbálok, mert úgy hiszem, hogy ezzel messzebre jutok, és békén hagynak?

Millió kérdést lehetne még feltenni, tény, hogy elvárások szerint éljük az életünk nagy részét.

2011. júl. 19. 08:21
 44/45 anonim ***** válasza:

Szerintem a szabadság egy belső tartást jelent, az életünk nagy részébern nem tehetjük azt, ami éppen jólesne, de mindenki életének van olyan zuga, ahol ezt megteheti, pl. hobby, sport, stb.

Kevés embernek adatik meg, hogy átlássa a világ problémáit, és előrelátóan tudjon élni, számomra a szabadság: ha nincs háború, ha van annyi pénzem, amennyiből emberhez méltóan meg tudok élni, ha nem vagyok börtönbe zárva, ha nem vonnak kérdőre sem akkor, ha templomba megyek, sem akkor, ha nem megyek, ha élvezni tudom mind azt a szépséget, amit a természet kínál. És nem kell naponta keseregnem a világban végbemenő negatív folyamatok miatt, viszont örülni tudok mindennek, amit szépnek és jónak találok.

2011. júl. 19. 08:28
 45/45 anonim ***** válasza:

Miért kellett leszavazni? Ezt írtam:

"A demokrácia nekem sem jött be. 1."

Most ebben mi volt a rossz? Aki nem szereti a demokráciát azt már lőjjük le? Mindenki szinte ugyanazt akarja, csak más úton, én nem a demokrácián keresztül. Ez szerintem nem baj.

2011. júl. 19. 09:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!