Van még esély vagy csak egyre rosszabb lesz?
Az a problémám, hogy 18 éves vagyok. Jövőre érettségizem, de nem igazán látom értelmét, mert ebben az országban a munka csak azok számára jó akik élősködnek (politikusok, cigányok, zsidók, külföldiek, b*zik stb.).
Meg látom, hogy hova halad ez az ország. :( Régen jó ország volt ez. Szép történelemmel és szép kultúrával. De amióta rájöttem mik illetve kik mozgatják a szálakat egyszerűen nem látok kiutat a veremből. Meg most is az emingráción töröm a fejem, hogy hova, ha ennyire elfajulnak a dolgok... Most nem azt mondom, hogy utálom ezt az országot, de már nem látom értelmét a harcnak. Szerintetek mit tegyek? :(
> Szerintetek mit tegyek? :(
Menj el az országból minél hamarabb minél messzebbre!
"Jövőre érettségizem, de nem igazán látom értelmét, mert ebben az országban a munka csak azok számára jó akik élősködnek (politikusok, cigányok, zsidók, külföldiek, b*zik stb"
Jól megetted a kuruc dumáját, ügyes vagy. Hogy érted azt, hogy "a munka csak azok számára jó, akik élősködnek"? Ezek szerint ők szeretik a munkájukat, a többiek nem? Mi a bajod a melegekkel? Ők hogyan élősködnek rajtad?
Emigrálj nyugodtan. Akárhová mész, ott meg te leszel a külföldi, és a hozzád hasonló nagyokos gimnazisták majd téged fognak ferde szemmel méregetni.
"Hogy érted azt, hogy "a munka csak azok számára jó, akik élősködnek"?"
Azt értem ez alatt, ha elkezdenék melózni akkor az adóm fele ezeknek a mocskoknak megy/menne. És a b*zi zsidó k*rmányzatunk nem is ránk, hanem a szánalmas életének jobbá tételére fordítja amikor tudtommal nem ezért lettek ezek a mocskok megválasztva. Még valami: Nem ettem meg semmilyen kuruc dumát, mert mindenfelől szoktam tájékozódni. Nem csak kurucot olvasok, hanem indexet és origot is. Szóval ez a sztereotípiád itt megbukott. :)
"Azt értem ez alatt, ha elkezdenék melózni akkor az adóm fele ezeknek a mocskoknak megy/menne."
Ha külföldre mész ott is kell adózni! Ez nem magyar sajátosság! Dániában például a bruttó béred 72%-át leadózod az államnak adók és járulékok formájában.(Az viszont igaz, hogy ezért cserébe minden ellátás ingyenes, orvos, tanulás is ingyenes. stb.)
Én előbb elvégeznék valami szakmát vagy diplomát és egy nyelvvizsga se ártana.
Amúgy biztos jön majd valaki, hogy igen jobb lesz mert most Orbán van és ő azt mondta. Hát nem. Persze majd hajtogatni fogja, hogy jobb lesz mert a fidesz meg ... DE ezt csak ő látja így. Igazából jó lesz. Gondolj bele aki eddig a magasabb adókulcson adózott azoknak jó. De jövőre még az is roszabul jár akinek van gyereke és alacsony a keresete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!