Mi a véleményetek arról, hogy megtiltották a sztrájkot a BKV dolgozóinak a korkedvezményes nyugdíjjal kapcsolatban?
2011. júl. 15. 20:44
41/43 anonim válasza:
Én mindig tartottam magam annyira, hogy egy olyan emberrel nem állok le vitatkozni, aki legalább az én értelmi szintem 50%-át nem üti meg. És te sajnos jócskán alatta vagy... Ráadásul annyi tudás nem ragadt rád az iskolában, hogy legalább értelmezni tudd, amit írok. Azt, hogy érdemben reagálj is rá..., azt már nem is említem. Ennyi erővel egy német juhászkutyával is vitatkozhatnék, az is tud annyit, mint te... Amit mondok azt nem érti meg, viszont ugatni tud rá. További szép napot, kedves "nagy tudású" kollégám!
42/43 anonim válasza:
18:20
Írtam, hogy kár a betűért... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!