Mi a véleményetek arról, hogy megtiltották a sztrájkot a BKV dolgozóinak a korkedvezményes nyugdíjjal kapcsolatban?
"Pont fordítva, ha neki jó, akkor nekem is legyen jó. "
Magyarországon ez nem így van. Itt ugye az dominál ha megdöglik a tehenem dögöljön meg a szomszédé is.
Na, látom, hogy mindenki csak magára tud gondolni...
(nem jutok be stb.)
miért ne jutnál be?
nem a teljes közlekedés fog leállni...
azonkívül tavaly is volt ilyen és mégis be tudtak jutni munkába az emberek....
"A tanárok mikor kapnak hálapénzt te idióta?
Továbbá azért van hálapénz, mert sz@r a fizetésük..."
A gondolkodásod alapján egy 20év alatti, éretlen gondolkodású személy lehetsz.
Egy pénztárosnak is szar a fizetése mégse kap hálapénzt. Egy buszvezetőnek is szar a fizetése mégse kap hálapénzt.
És így tovább...
A tanárok meg nem kapnak hálapénzt, csak éppen nem dolgoznak napi 8órát, ott van nekik a kb. 2hónap nyári szünet, közalkalmazottként utazási és csomó egyéb kedvezményre jogosultak stb...
61-eske!
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, - ez az a típus, akinek nincs egy épkézláb, önálló gondolata, csak azt tanulta meg valahol, hogy hogyan telepedjen másokra...
Ez egy reménytelen "idézőgép", - ha rám hallgatsz, hagyod főni a saját levében, mert nem normális.
"az utcaseprő valószínűleg sz@rt sem tanult egész életében, azért nehogymá ugyanannyi járjon egy utcaseprőnek és egy orvosnak!"
Nem az alapján kapják a fizetésüket az emberek, hogy mennyit tanultak, hanem az elvégzett munkáért, ezt jól vésd az eszedbe! Ha én diplomával elmegyek utcát söpörni magasról leszarják, hogy diplomám van, ugyanannyit fogok keresni, mint aki 8osztállyal söpri az utcát.
Mellesleg te is kiforgatod a szavaimat, egy szóval nem mondtam, hogy ugyanannyit kéne keresnie egy utcaseprőnek, mint egy orvosnak.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.!
Igazad van, aki Valóvilágon nevelkedik és mindent elhisz, amit a TV-ben mondanak, azzal nem lehet mit kezdeni...
De hát ilyen a magyar birka nép... Sajnos.
"A gondolkodásod alapján egy 20év alatti, éretlen gondolkodású személy lehetsz.
"
érdekes, ezt inkább rólad lehetne elmondani.
azt sem tudod, hogy hogyan alakult ki ez az intézmény és azt sem vagy képes felfogni, hogy egy pénztáros
1. nem tanult túl sokat
2. nem olyan felelősségteljes a munkája (tetszik vagy sem, ez az igazság)
3. nyugati mércéhez képest röhejes ez a fizetés az orvosoknak.
4. normális fizetés mellett sem zárható ki a hálapénz, de akkor talán nem ez befolyásolna mindent.
szimplán irigy vagy és kész.
"Ez egy reménytelen "idézőgép", - ha rám hallgatsz, hagyod főni a saját levében, mert nem normális."
Miért is? indokoljál, mert ez így hogy más a véleményem és nem vagyok normális elég harmatos.
Diplomával nem az utcaseprés a cél. alakulhat úgy, hogy utcát sepersz diplomával, de azért ez nem túl vaklószínű.
"Mellesleg te is kiforgatod a szavaimat, egy szóval nem mondtam, hogy ugyanannyit kéne keresnie egy utcaseprőnek, mint egy orvosnak."
Pedig ez jött le abból, amiket írtál. Mindig azzal jössz, hogy egy gyári munkásnak, pénztárosnak, utcaseprőnek (aka nem túl magas presztízsű munkát végzőnek) miért nem annyi a fizetése mint egy orvosnak.
"Igazad van, aki Valóvilágon nevelkedik és mindent elhisz, amit a TV-ben mondanak, azzal nem lehet mit kezdeni... "
Maradjál már! Itt max csak te nevelkedtél a Tahóvilágon...
Birkák pedig ti vagytok, akik azt követelitek, hogy egy 10 évig tanuló orvos végezze ugyanazt a munkát sz@rabb körülmények között, mint nyugati társai és érje be a fizetésük töredékével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!