igen fölösleges, és ezzel az idióta "nem születik elég gyerek" dumával csak idegesítik az embert, meg azzal, hogy ilyen abszurd szürreális dolgokra kidobnak egy csomó pénzt.
én még mindig nem tudom elhinni, hogy ilyet kitaláltak! egyszerűen hihetetlen
2011. júl. 12. 12:31
42/64 anonim válasza:
Mudri Lav ,akár csak az olyan "mellékes " pici problémák, amit például a legtöbb ember csinál. Semmiről nem adnak számlát, kezdve a piacon áruló nénikéktől a nagy építési vállalkozókig. Ezen sem ártani elgondolkodni, ha már annál járunk hogy a sok kicsi sokra megy. Ez tetemes adócsalás lenne ha összeszámolnánk, elenyésző az ajtódísz költségéhez képest. Egyébként meg jó lenne ha mindenki a saját intelligenciájával és értelmi képességeivel lenne inkább elfoglalva, nem ártana csiszolni rajta egyeseknek, kedves 73 % - os. Ha az vagy, akinek gondollak az írásaid alapján, te vagy itt az egyik legnagyobb gyűlölködő és a nálad jobban élő emberek legnagyobb utálója. A sértegetések nem vezetnek sehova, ahogy az irigység sem. Jpage, lényegében lehülyézted az ország jelentős részét, ez dicséretes. Remélem mást is fel tudsz mutatni ezen kívül az életben.
2011. júl. 12. 12:33
43/64 anonim válasza:
"Összességében az ilyen "apróságok" a több száz milliós nagyságrendet közelítik meg." Ehhez kapcsolódott a reagálásom eleje.
2011. júl. 12. 12:35
44/64 anonim válasza:
Már megbocsáss, de nekem nem azzal van a bajom, aki gazdagabb mint én. Nem gyűlölködöm, én csak téged utállak a hozzászólásaid meg a seggnyalásaid alapján. Kicsit talán visszább vehetnél az arcodból.
2011. júl. 12. 12:42
45/64 anonim válasza:
Ja és egy szóval sem mondtam, hogy ha nem adnak számlát az jó, csak éppen nem az a téma, hanem az ajtódísz.
2011. júl. 12. 12:44
46/64 anonim válasza:
"Jpage, lényegében lehülyézted az ország jelentős részét, ez dicséretes."
Az ország jelentős része el sem ment szavazni :) Látszik, hogy elvakult Fidder vagy.
"Remélem mást is fel tudsz mutatni"
Persze, de nem itt.
Semmi közöd hozzá.
Nem mindenki reklámozni jár ide, mint te. Nekem eddig ez jött le abból, amit itt csinálsz.
Hol a Fideszt reklámozod (pedig fölösleges), hol magadat.
2011. júl. 12. 13:24
47/64 anonim válasza:
Egyébként lehetett volna annyi eszed, kolopele, hogy felfogd, a Fideszre, mint pártra és nem a szavazóbázisára gondoltam, de a kommentjeid után azt hiszem rátok is ki kell terjeszteni a dolgot :)
2011. júl. 12. 13:25
48/64 anonim válasza:
amúgy meg igaza van Jimmy Page-nek
az ország jelentős része hülye!
2011. júl. 12. 13:26
49/64 anonim válasza:
Még mindig nem fogyott el a kerozin...
Lesz ez még így se, - csak ez a kis jó múljon el!
2011. júl. 12. 14:39
50/64 anonim válasza:
Ha reklámozni akarnám magamat már kitettem volna a linket. Egyszer kezdtem beszélni kicsit konkrétabban mit is csinálok, már jött is a moderátoroktól egy üzenet hogy kitiltanak ha még egyszer előfordul. Priviben volt már akinek elküldtem, de ők az értelmesebb réteghez tartoznak, mellesleg nem a "szegény vagyok , nincs lehetőségem, rohadjon meg a Fidesz meg a jómódúak mert mindennek ők az okai" kategóriába. A számlaadás példáját meg csak azért hoztam fel, mert minden kisebb kiadáson fel vagytok háborodva, amit a Fidesz csinál, de mellette azzal senki nem foglalkozik hogy esetleg saját maga is adócsaló, meg még egy jó része az embereknek. Akkor háborodik fel ezen valaki ennyire, ha érzi az igazságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!