Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánék mikor fogják már fel,...

Orbánék mikor fogják már fel, hogy háborús körülmények között sosem lesz egymillió gyerek?

Figyelt kérdés

Erős a gyanú, hogy vágyálom marad, mert épeszű ember (ha még teheti) inkább elhalasztja a gyermekvállalást.

No de örökké nem lehet halogatni.

Én legfeljebb 2014-ig, ha marad a kormány és a forradalmi/háborús hangulat, akkor nyugaton vállalunk gyereket a párommal.

2011. júl. 11. 15:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem fogja, nem akarja észrevenni, - de már nincs is mire szaporodnunk, úgyhogy mindegy!...

Egyet tehetünk - törvényesen és hétköznapi választópolgári minőségünkben:

Nem megyünk el szavazni 2014-ben addig, amíg szélnek nem ereszti a Köztársasági Elnök a "politikai" hordát, - amelyik két évtizede vezeti a magyar lakosságot az orránál fogva.

MEG KELL (!!!), hogy tegyük ezt, mert addig SEMMI (!!!) nem fog történni Magyarországon, ami a nagy többség javát szolgálja!

Ha nem 2014-ben, akkor 2018-ban...

Ha nem 2018-ban, akkor 2022-ben - és így tovább.

De amíg nem nő be az emberek feje lágya, nem látják át, hogy valójában mi is folyik körülöttük, addig semmi remény a VALÓDI változtatásra.

Az nem "reform", hogy időről-időre szétcincálok mindent miszlikre - és a saját embereimből újraépítem ugyanazt aprócska sejtekként.

Az nem "reform", hogy ígérgetek fűt-fát, - meg a nagy diófát, - aztán, ha hatalomra kerülök "szelektív emlékezet" betegsége támad meg.

Az nem "reform", hogy magamat "felmentem az élet alól", - mások nyakába meg egyre több terhet rakok, ami SOHA (!!!) sem CSÖKKEN (!!!), hanem folyamatosan növekszik...

Stb...

Ezt a kártevő bandát - demokratikus úton, - mielőbb ki kell (!) bombázni az államigazgatásból, mert bele fogunk dögleni!

2011. júl. 11. 21:39
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

"A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:30" Most aztán nagyon megijedtem......................

2011. júl. 11. 22:23
 33/34 anonim ***** válasza:
Miért pont a kolopele-nek kell mennie? Ő
2011. júl. 12. 10:36
 34/34 anonim ***** válasza:
Folyt.: Ő jó adófizető elvileg és saját bevallása szerint több gyereket tart el. Gyurcsány nagyon behozta a köztudatba ez az el lehet menni szöveget. Nincs gond azzal se, aki külföldre költözik és ott dolgozik. Azzal van a baj aki haszontalan és csak pofázik. Ezt egyedül tényleg a lázár merte kimondani.
2011. júl. 12. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!