Orbánék mikor fogják már fel, hogy háborús körülmények között sosem lesz egymillió gyerek?
Erős a gyanú, hogy vágyálom marad, mert épeszű ember (ha még teheti) inkább elhalasztja a gyermekvállalást.
No de örökké nem lehet halogatni.
Én legfeljebb 2014-ig, ha marad a kormány és a forradalmi/háborús hangulat, akkor nyugaton vállalunk gyereket a párommal.
"Maga a rendszerváltás volt hazaárulás."
Mondjál még ilyen aranyköpéseket.:))
"De például a legálisan dolgozó munkavállalók többségének csökkent az adója"
Ezt ki kell javítani. Annak aki 300 alatt keres nem csak az adója csökkent hanem a fizetése. DE ugyanez lesz jövőre.
"Annak aki 300 alatt keres" --- Ráadásul egyelőre mintha mi, 300 alatt (jócskán) keresők lennénk jócskán többen.
Fordított Robin Hood, perverz újraelosztás.
15:54 vagyok. A _legálisan_ dolgozó munkavállalók többségéről beszéltem. A kiemelt szavacska nagyon fontos.
Ezt ma már linkeltem egy más témában, és régi az ábra, de ma is aktuális a szlovák-magyar jövdelemeloszlás összehasonlítása:
Itthon irreális a bevallott jövedelmek eloszlása. Nem azért van itt sok minimálbéres, mert valóban annyit keresnek, hanem mert szürkén-feketén dolgoznak. Persze elhiszem, hogy nekik most egy ideig szarabb.
"Fordított Robin Hood, perverz újraelosztás."
Ez tényleg az. Aki jól keres az még jobban aki nem az még rosszabbul. És a 3 gyerek után járó kedvezményt ki veheti teljesen igénybe?
De azt is meglehet nézni, ha valakinek van 1 gyereke és 100E keres. Az idén tényleg jól járt. Viszont jövőre kevesebbet fog kapni mint tavaly.
Aki viszont 1 gyerekkel keres 500E-t az jövőre 50E forinttal fog többet keresni mint tavaly.
Vagy ott van orbán. van 4 gyereke. Fizetése 2.5M
Tavaly keresett 1.3M.
Idén 1.9M.
Jövőre 2M.
Mert aki legálisan dolgozik, az mind 300e felett keres?
Vagy komolyan nem értem, mit szeretnél ezzel mondani.
Tévedés azt állítani,hogy a minimálbéresek többsége kap mellé még pénzt!
Felénk a vállalkozók a próbaidő alatt be sem jelentik a dolgozót,de ha bejelentik minimálbérre,akkor sem adnak neki zsebből egy fillért sem,ha 8 óra helyett 12-14 órát dolgoznak.
Ez a mai magyar valóság,nem a Fidesz propagandája. Ez pedig csak egyre rosszabb lesz.
Bizonyos tekintetben "megszállás" van.
Egy országot meg lehet hódítani, "megszállni" tankokkal, vagy bankokkal.
Ma minden utcasarkol áll egy bank, úgyhogy "megszállt" ország vagyunk.
ma 15:43
Ha "fos az élet" az országban, akkor ugye rövidesen emigrálsz? Vagy mazochista vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!