Hogy tudnám megvalósítani az álmomat?
De mégis mi miatt választanának meg téged? És miért te kerülnél előre egy pártban?
Mert úgy látom, téged személyes érdekek vezetnek, azaz a saját szemléletmódod elterjesztése. Egy miniszterelnöknek az ország gondjaival kellene foglalkoznia (és sokkal égetőbb problémák is vannak jelenleg, mint a melegek kérdése), és nem arra játszania, hogy melegsége miatt pozitívan diszkriminálják, vagy ezt a tényt valahogyan felhasználja a politikai karrierjében, életben. Szerintem a politika ne másszon be a hálószobába - annyit tehet, hogy megakadályozza a negatív diszkriminációt, és katalizátorként működik a társadalom fejlődésében (és nem irányítja, alakítja azt!), pl. a melegkérdésben is.
Egyébként mielőtt felmerülne benned, semmi bajom a melegekkel, ellenzem a negatív diszkriminációt is.
de nem, rosszul értelmezitek
az egy dolog, hogy meleg vagyok, de én nem azt szeretném, hogy mindenki szeresse a melegeket, vagy ilyesmi.
én csak azért hangsúlyoztam ki azt, hogy meleg vagyok, mert ez az az ok, amiért engem nem választanának meg miniszterelnöknek.
én az ország jobbátételét nem abban látom, hogy legyen melegházasság, hanem a gazdaság beindítását, és elérni, hogy ne akarjon minden harmadik fiatal elmenni innen...
Az egyetemeken rengeteg tehetséges fiatal tanul, elemzik a társadalmi problémákat, megoldásokat keresnek. Szinte minden második fejében megfordul, hogy ő ezt jobban is tudná csinálni, ha ő ülne a miniszterelnöki székben. Azokról nem is beszélve, akik párttagok, értenek valamihez vagy sem, de karizmatikusak, törtetőek.
Szóval jelentkező rengeteg van, miniszterelnök meg csak egy. Ezért valószínűtlen, hogy te leszel a miniszterelnök, nem azért, mert meleg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!