Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvénytelen időközi, belga...

Érvénytelen időközi, belga modell lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Az Arnóth Sándor halála miatt időközi választáson még 25% sem vett részt. Lehet le kéne gondolkodni a belga modell bevezetésén? (Kötelező elmenni. Aki nem megy, fizet egy nem túl nagy,de azért egy nyalókánál nagyobb összeget.)
2011. jún. 29. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De egy idokozinek meg annyi ertelme sincs, mint a rendesnek, amit negyevente rendeznek. A politikai eroviszonyok ezzel nem valtoznak (ertsd: 2/3 marad), a szavazas ugyis a partfegyelem miatt elore meghatarozott modon tortenik, akkor mi ertelme? Csak azert nincs sok ertelme, hogy beulhessen egy bizottsagba parterdeket kepviselni, vagy ha a helyieknek vmi baja van, tudjon egy kerdest feltenni, amire kap majd egy valaszt vkitol, akinek eleg vastag bor van a kepen, vagy hogy tudjon interpellalni, amire pl. a miniszter valaszat a kormanytobbseg ugyis elfogadja.
2011. jún. 30. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Ja es meg vmi: miert egyedul az emberek nyakaba varrod, hogy ervenytelen lett a szavazas? Mint ahogy elottem is irtak, a jelenlegi partokra csak hanyingerrel lehet szavazni, nem godolod, hogy akkor azokat a partokat is meg kene buntetni, akik abban a korzetben jeloltet inditanak? Ugyanis ok nem voltak kepesek az embereket motivalni, hogy menjenek szavazni.

En bar elmentem legutobb szavazni (eloszor volt lehetosegem), de csak azert, mert a faterom nem hagyott nyugtot nekem. Amugy tuti nem mentem volna. Masreszt mivel azota kulfoldre mentem tanulni, nem gondolom azt, hogy nekem van jogom belepofazni az otthoniak dolgaba.

2011. jún. 30. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!