Érvénytelen időközi, belga modell lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Az Arnóth Sándor halála miatt időközi választáson még 25% sem vett részt. Lehet le kéne gondolkodni a belga modell bevezetésén? (Kötelező elmenni. Aki nem megy, fizet egy nem túl nagy,de azért egy nyalókánál nagyobb összeget.)2011. jún. 29. 21:50
11/12 anonim válasza:
De egy idokozinek meg annyi ertelme sincs, mint a rendesnek, amit negyevente rendeznek. A politikai eroviszonyok ezzel nem valtoznak (ertsd: 2/3 marad), a szavazas ugyis a partfegyelem miatt elore meghatarozott modon tortenik, akkor mi ertelme? Csak azert nincs sok ertelme, hogy beulhessen egy bizottsagba parterdeket kepviselni, vagy ha a helyieknek vmi baja van, tudjon egy kerdest feltenni, amire kap majd egy valaszt vkitol, akinek eleg vastag bor van a kepen, vagy hogy tudjon interpellalni, amire pl. a miniszter valaszat a kormanytobbseg ugyis elfogadja.
12/12 anonim válasza:
Ja es meg vmi: miert egyedul az emberek nyakaba varrod, hogy ervenytelen lett a szavazas? Mint ahogy elottem is irtak, a jelenlegi partokra csak hanyingerrel lehet szavazni, nem godolod, hogy akkor azokat a partokat is meg kene buntetni, akik abban a korzetben jeloltet inditanak? Ugyanis ok nem voltak kepesek az embereket motivalni, hogy menjenek szavazni.
En bar elmentem legutobb szavazni (eloszor volt lehetosegem), de csak azert, mert a faterom nem hagyott nyugtot nekem. Amugy tuti nem mentem volna. Masreszt mivel azota kulfoldre mentem tanulni, nem gondolom azt, hogy nekem van jogom belepofazni az otthoniak dolgaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!